- Je to super rychle.
Děkujeme Vám za Vaše kladné hodnocení !
Každé hodnocení nám moc pomáhá v naší práci. Pro nás jsou rozhodující spokojení zákazníci, kterým naše produkty pomohli zlepšit si zdraví, pravidelně se k nám vracejí i doporučují svým přátelům. Doporučení je pro nás nejlepší reklama. -
- Rychlost odeslání a vyřízení mé objednávky.
- Bezproblémové vyřízení objednávky
- rychlé jednání
Děkujeme Vám za Vaše kladné hodnocení !
- Objednané zboží neměli ihned k odeslání, proto mi paní nabídla výrobek, který jsem vlastní vinou přehlédla a který ještě lépe pokryl mé požadavky. Příjemná a profesionální komunikace, okamžité vyřízení objednávky, příznivé ceny. Tento obchod zcela naplnil mou představu kvalitního eshopu. 100% doporučuji!
- 1*
Vřele doporučuji
Děkujeme Vám za Vaše kladné hodnocení !
- Ochota, rychle jednání, velmi dobrá komunikace
- Velmi rychlé dodání
- zboží bylo dobře zabalené
- Přehledné stránky
Rychlost, spolehlivost
Reakce obchodu a-zdravi-z.cz
Děkujeme "spokojené Olomoučance" za hodnocení !
rychlost, spolehlivost
- spolehlivost
- rychlost
- Rychlé vyřízení objednávky
- Rychlé doručení zásilky
Děkujeme Vám za hodnocení !
- Zboží bylo rychle bez komplikací dodáno
Děkujeme Vám za hodnocení !
Super obchod...po objednání hned odeslano
Reakce obchodu a-zdravi-z.cz
Děkujeme Vám za pěkné hodnocení !
Snažíme se odesílat produkty v co nejkratším čase po objednání.
Už se mi ptáte na stejný obchod podruhé!
- Dobrá komunikace
- Rychlé vyřízení objednavky
Výborná komunikace, krátká dodací lhůta
Děkujeme Vám za hodnocení !
Objednali jsem si poprvé a s průběhem jsme spokojeni :-)
Děkujeme Vám za hodnocení !
- Zboží mi nevyhovovalo, aby bylo velmi ochotně vyměněno za nové a i mi dobře poradili. Doporučuji.
- ochota,rychlé doručení