Skvělé ceny a rychlé dodání.
- Komunikace
- Blistr na kterém byly trekingové hole originálně připevněny od výrobce, byl z důvodu malé přepravní krabice zlomen, tak aby se hole vešly. Kdybych chtěl hole jako dar, bylo by znehodnoceno, ignorantsvím skladníka, který zboží balil.
Rozhodně výhody jsou ceny a doprava zdarma.
- Dobrá domluva.
- Slušný obchod.
Bohužel kalhoty mně neseděly, musel jsem je vrátit. Peníze zpět už došly na účet.
- rychlost
- dobrá komunikace
Vše v pořádku, nakupuji opakovaně. K dostání zboží ze starších kolekcí, které už jinde není k sehnání.
- dodání byl neskutečný fofr
Bohužel, zásilku jsem musel vyzvedávat na třikrát: poprvé nefungovala komunikace mezi výdejním místem a DPD, podruhé nešlo zaplatit kartou (přestože to tak bylo v objednávce stanoveno) a teprve potřetí jsem vyzvedl s platbou v hotovosti. Přestože mohlo jít jen o problém v komunikaci výdejního místa a doručovací společnosti, domnívám se, že by prodejce měl dbát na to, aby jím nabízený způsob doručení/vyzvednutí zásilky fungoval spolehlivě. Za mně: takto již nikdy více!
Reakce obchodu 9b-plus
Dobrý den, je nám líto, že nejste spokojený s naším e-shopem i když objednávku jsme vám odeslali hned následující den a problémy jste měl s výdejním místem dopravce...
Bohužel opravdu nemůžeme ovlivnit komunikaci všech výdejních míst se systémem dopravce a jste zatím jedniný zákazník, který se nám ozval, že by s tímto měl problém.
Co se týče platby, tak v objednávce u nás si vybíráte jen jestli zaplatíte na dobírku, převodem a nebo online kartou. Ale jestli půjde dobírka zaplatit kartou to už záleží na výdejním místě, jestli má terminál. My rozhodně u dopravce platbu kartou nezakazujeme. :) Hezký den -
- Super
- Velice rychlé doručení, velký výběr
- Super Service, fast as Speedy Gonzales to Germany
Vše proběhlo na 1.
kvalitní zboží
Doskonała obsługa
- Super
Nic
rychle - přesně - levně, co víc si může člověk přát?
super obchod, doporučuji, vše super
- - kvalitní zboží
- - rychlé dodání
- - spokojenost s komunikací a dopravou
- - 1. nákup a velká spokojenost - obchod DOPORUČUJI
- Darmowa przesyłka, dobra cena
Polecam sklep, wszystko w porządku. Szybka przesyłka