Zboží skladem a týden po objednání nevím na čem jsem nikdo se neozval takže ruším objednávku.
Dlohá doba dodání
- no communication
Hello
after waiting 10 days after making a transfer.
I sent several emails to know the status of my order
(transfer received, stock available, and shipping times)
I never received a response! -
Zatiaľ som nedostal info o odoslaní objednavky
V e-shopu bylo uvedeno, že je zboží skladem, aby mi následně bylo sděleno, že se musí poptat u dodavatele.
E komunikace - v pořádku
Objednané zboží dosud nedorazilo? -
- FATTO LO'ORDINE PAGATO CON BONIFICO BANCARIO NON HO AVUTO NESSUNA RISPOSTA E NON HO RICEVUTO LA MERCE
Hi,
we sent you e-mail with explanation that the goods are not in stock and are unavailable + we returned your payment.
Maybe next time when you order something look up if it's in stock or you can just call us or ask us via e-mail but then again you would have to either write or speak to us in english, we cant speak italian. -
- Kdybych věděl že expedujeme za několik týdnů, a ne dnů tak bych s vámi neztrácel čas objednávkou.
Kdo si chcete opravit auto za 14dni, měsíc nebo příští rok, doporučuji. Kdo spěchá ať jde jinam.
Reakce obchodu 4diesel.cz
v e-mailové konverzaci Vám bylo vysvětleno, že objednané zboží již nedodáváme, tak "Kdybych věděl že expedujeme za několik týdnů" a "Kdo si chcete opravit auto za 14dni, měsíc nebo příští rok" opravdu nedává smysl. -
- nemají skladem
Reakce obchodu 4diesel.cz
29.9.2023 v 10:46 jste objednal Delphi ventil a za pár minut jsme vám odpověděli, že díl není skladem a je nedostupný.
Naprosto neférová recenze. -
After one week still no info and no delivery . Phone contact impossible and not answering for e mail. Part was bought week ago and also paid.
Hi,
please send us proof of payment ([email protected]), we did not receive the prepayment as you say. (i checked both our CZK and EUR bank accounts...) -
- Objednané zboží ještě nebylo doručeno. Na email s dotazem na datum dodání jsem nedostal odpověď.
- Ware nach 4 Wochen immer noch nicht geliefert, Rückfragen per Mail werden nicht beantwortet
- Veľký výber relatívne dobré ceny
- Tovar skladom vôbec nie je skladom keby som to neuhradil vopred tak obj. Určite stornujem.
- Na mailovú komunikáciu nereagujú
Nabízené zboží na stránkách neměli.
Alternativní zboží slíbili, ale už se neozvali.
Koupil jsem jinde. -
v dnešní době je neuvěřitelná dodací lhůta cca 3 měsíce.To snad budou továrnu teprve stavět.
Reakce obchodu 4diesel.cz
1. objednal jste zboží, které nebylo skladem a v dostupnosti bylo uvedeno "NA DOTAZ"
2. jedná se o dovoz z USA a sám výrobce nemá momentálně skladem
3. informovali jsme vás o dostupnosti > filtr bude dostupný až okolo února. > Přejete si zrušit objednávku nebo počkáte?
4. vaše odpověď > Dobrý den,nevadí,počkám.Děkuji.V.Malý
5. dodáváme přes 40.000 položek a vycházíme ze skutečnosti, že je lepší zboží dohledat a být reálně informován
6. zkuste jiného dodavatele -
poškozený obal - pro obchod samozřejmost, žádná snaha o náhradu ani omluvu
Reakce obchodu 4diesel.cz
Jednalo se o promáčknutý plechový kanystr s aditivy Stanadyne 25L (do nafty). Zboží tak poškozeno být nemohlo. Samozřejmě je to vždy nepříjemné, ale i při telefonickém rozhovoru jsme se za toto omluvili. Proto nerozumím vaší reakci.
Před 11 dny jsem objednal zboží, které bylo podle eshopu skladem. Přišlo pouze potvrzení objednávky, ale zboží dodnes nedorazilo. Nákup nedoporučuji.
Reakce obchodu 4diesel.cz
3x jsme volali hned druhý den po objednávce (mohu doložit výpisem :) ) ohledně řešení.
Tyto sady ventilů jsou velmi populární a během dne se vyprodaly a Denso momentálně nemá skladem.
Nicméně bychom vám nabídli slevu na samostatné ventily, takže jsme se snažili toto vyřešit, nicméně vy jste nekomunikoval. -
- nabízí zboží které nemá
pro firmu absolutně nevyhovující,na eshopu píší,že je zboží skladem a zatím je teprve objednávají...
Reakce obchodu 4diesel.cz
Nevím jestli si nepletete o kterém e-shopu píšete, ale my jsme zatím nikdy o dostupnosti zboží na -shopu z technických důvodů neinformovali.
Právě z důvodu nepřesných informací, raději neuvádíme žádné.
Co se týká komunikace, volal jsem ihned ráno po provedení objednávky a prověření dostupnosti v evropském centrálním skladu Denso:
• 9.6.2015 9:06 na mobil
• 10.6.2015 11:51 na mobil
• 10.6.2015 12:23 na firemní linku
Ani jeden telefon nikdo nezvedl.
Poté jsme komunikovali 16.6.2015 mailem, kde jsme si vyjasnili situaci.