- dobrá cena náhradních dílů
- komunikace, expedice zboží
Zboží v pořádku, za nejlepší cenu na trhu. Slabší komunikace a dodací lhůta
Výborná komunikácia,expresne rýchla dodávka hneď na druhý deň ( na Slovensko) Výhodná cena tovaru. Maximálna spokojnosť.Odporúčam
- rychlost, cena,ochota prodejcú
- o žádnych nevim
doporučuji rychlost, ochota,cena
- zboží za přiměřenou cenu
poškozený obal - pro obchod samozřejmost, žádná snaha o náhradu ani omluvu
Reakce obchodu 4diesel.cz
Jednalo se o promáčknutý plechový kanystr s aditivy Stanadyne 25L (do nafty). Zboží tak poškozeno být nemohlo. Samozřejmě je to vždy nepříjemné, ale i při telefonickém rozhovoru jsme se za toto omluvili. Proto nerozumím vaší reakci.
Před 11 dny jsem objednal zboží, které bylo podle eshopu skladem. Přišlo pouze potvrzení objednávky, ale zboží dodnes nedorazilo. Nákup nedoporučuji.
Reakce obchodu 4diesel.cz
3x jsme volali hned druhý den po objednávce (mohu doložit výpisem :) ) ohledně řešení.
Tyto sady ventilů jsou velmi populární a během dne se vyprodaly a Denso momentálně nemá skladem.
Nicméně bychom vám nabídli slevu na samostatné ventily, takže jsme se snažili toto vyřešit, nicméně vy jste nekomunikoval. -
- Ochota
- Dostupnost zboží
Objednané zboží došlo velmi rychle, odpovídá popisu. Komunikace prodejce je skvělá. Vřele doporučuji a děkuji.
- Dobrá cena, jediný dodavatel v ČR.
Bez problémů
- komunikaci se zákazníkem, ochotu
- DPD - dopravní společnost
Změnit smluvního partnera jinak v pohodě
- komunikativnost, rychlost
- dostupnost nestandartního zboží
- komunikace během dodávky
skladem poptávané zboží
dobrá komunikace
- ochota a komunikace
- doposud žádné
ano -doporučil bych
- výborné jednání a rychlá dodávka zboží, nízké ceny
- nemá
vřele doporučuji nákup v tomto obchodě
- Transparentnost nabízených dílů
- Neexistuje žádná aktivní komunikace! Chat například. Jaké položky je lepší koupit a proc. Informace o cenách oproti jiným dodavatelům, atd! Vím, že to není snadné ke zlepšení, ale myslím, že jsou možností pro to! Pěkný krásný den.
Všechno je v pořádku!
Reakce obchodu 4diesel.cz
U každé položky je možné zaslat "dotaz na produkt". Dostáváme jich desítky denně.
Odpovídáme ihned jak je to možné a to prakticky 24/7.
Jinak je s námi možné komunikovat na telefonech uvedených v kontaktech.
V řadě případů u nás kupují přímo servisy a ty vědí přesně co chtějí a komunikaci prakticky odmítají.
Ale děkujeme za připomínky. -
- Nizke ceny
- Popis zbozi ny mohl byt lepsi.
Zda se, ze je to spolehlivy obchod, se spolehlivym vedoucim. Jen komunikace by mohla byt klidnejsi.
Vše přehledné spokojenost.
- Profesionální poradenství, krátká dodací lhůta,
- jako jeden z mála nabízí ucelený sortiment firmy Denso a za pěkné ceny.
- Vyhledávání podle typu vozidla nefunguje (alespoň ne v prohlížeči Chrome a Firefox) člověk musí přesně znát označení dílu aby ho mohl vyhledat.
- Relativně rychlé dodání chladiče, který šel u konkurence sehnat jen velmi špatně. V tomto ohledu velké překvapení.
- Nic mě nenapadá.