zboží bylo doručeno víc než dostatečně zabalené ,rychlé dodání a za rozumnou cenu
vše dobré
Vynikajicí nabídka, cena, rychlost. Kdybych mohl dát 100 hvězdiček, dám je. Shaněl jsem drobnost, redukci na okap ze 100 na 90 cm. Místní železařství, Bauhaus každý cena cca 500 za kus plechu. DEK mi řekl arogantně at si zaplatím klempíře ). Pokud bych chtěl kompletní okapový system, že by to šlo ) Zde jsem objednal, za 3 dny zboží dorazilo. Cena tuším 120.- Kč včetně dopravy, DPH a balného. Užasné, dal bych opravdu vyrazně víc. Děkuji. Děkuji
Martin Kreysa
Recence píšu mninimalně, le tuhle jsem fakt muselReakce obchodu 365shop.cz
Děkujeme, takové recenze vždy potěší. Ke každé objednávce přistupujeme úplně stejně a není rozhodující její hodnota. 365shop.cz
- super,doporučuji
- vše super
Moje naprostá spokojenost.
- PŘEHLEDNÉ STRÁNKY, SOLIDNÍ CENY
- Poměrně dlouhé dodání, naštěstí na zboží nespěchám
- Dobrá cena.
Vše v pořádku.
Obchodník je dobrý.
- Vše v pořádku, nakupují pravidelně a vždy bez obtíží.
Naprostá spokojenost
- Zboží skladem.
- Solidní cena.
všechno ok,
- Bohuzel je nejspis hroznej problem kvalitne zabalit objednavku - objednala sem 3 kybliky s "krmitkovou smesi" - 1 kyblik otevrenej ,prasklej , castecne odstiplej, castecne vysypanej,vevnitr v kybliku v krmeni kousky kartonovy vycpavky a ve vysypanym krmeni zelezna sponka - nvm jak bych mohla tenhle obchod po tyhle zkusenosti doporucit
Všechno rychle, komplet, naprostýá spokojenost i se zbožím.
Velký výběr zboží přijatelné ceny. Rychlé dodání zboží. Tento obchod doporučuji.
- Skvelá komunikace,rýchlosť dodania
Vrelo odporúčam,rýchle profesionálne a na úrovni jednanie,tovar zakúpený je skvely
dobrá nabídka
Použil jsem poprvé. Spokojenost. Takhle by měl vypadat inter.obchod.
- Jsou velice vstřícní.
Umí poradit i laikům.