Obchod vsevyhodne.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze vsevyhodne.cz
Gábina
Přidáno: včera, 14:52
- kvalita komunikace
- Kvalitní zboží za výhodné ceny.
Spolehlivost, rychlost.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: včera, 10:48
- bohužel chyběl český návod,dodán 21.2
- nejnižší ceny
jsem spokojena
- kvalita komunikace
- operativní domluva po telefonu, výborná komunikace, balíček na míru podle přání zákazníka.
- nepříliš povedený vzhled eshopu
Vřele doporučuji, jednání obchodu výborné, zboží zasláno okamžitě. Nabízí na trhu ojedinělý produkt - výběr z kapslí DG v dárkové sadě (vlastní výroba). Dobrý nápad! :-) Jediné, co je nešťastné - vzhled a přehlednost eshopu, po pravdě mě to odradilo od výběru dalšího zboží, nebavilo mě vybírat a prohlížet.
Ale obchod proběhl výborně!
- kvalita komunikace
- Nakupovala jsem zde pro nejnižší cenu zboží, vzhledemk ostatním internetovým obchodům.
Nebyl žádný problém, akorát jedny kapsle s mlékem u Latté Macchiato vytekly což jsem zjistila až po rozbalení neboť mléka vtekla do obalu, v němž je kafe i mléko zabaleno. Nevím kde k tomu došlo, jestlii už při balení nebo dopravou, nikoho neodsuzujim, jen mě to mrzí.
xrtx
Lubomír Jan
- kvalita komunikace
- Komunikace, spolehlivost, rychlost vyřízení objednávky, ochota při řešení případných reklamací.
- Neznám žádné
Velmi doporučuji.
- kvalita komunikace
- přehlednost, dobré ceny, rychlost dodání
- nejsou mi známy
Přehledná nabídka, dobré ceny, rychlé dodání, info o pohybu objednaného zboží
- skvělé ceny
jsem spokojen, pro nákup kapslí Dolce Gusto pravděpodobně nejvýhodnější obchod, rozhodně doporučuji
Arnošt Valach
maximální spokojenost