Obchod JENA-nábytek získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze JENA-nábytek
hela
Přidáno: před 7 hodinami
- příjemná obsluha,možnost parkování
doporučuji
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Milena
- nízké ceny
- dlouhé dodací lhůty od objednání
pokud chcete levně nakoupit a na zboží nechvátáte, lze jen doporučit
picek
- dodaci lhuta
Reakce: 23. května 2012
Dobrý den, u zboží od zahraničních dodavatelů nejsme bohužel schopni garantovat jeho stálou dostupnost. Na žádost Vám vždy rádi aktuální skladovou dostupnost ověříme.
~ Martin Bednář, JENA-nábytek ~
- - Dobré ceny
- - Velký výběr zboží
- - Dlouhá dodací lhůta (v našem případě - matrace)
Zatím nemohu posoudit, na zboží teprve čekáme. Překvapilo mě, že dodání zboží objednaného přes internet trvá 2-4 týdny. Ale možná je to u matrací běžné.
Martin Zajíc
- kvalita dopravy
- V tomto e-shopu jsem komodu nakoupil jen proto, že jinde jsem podobnou nenašel.
- Neuvěřitelně drahé dopravné, šlo o jednoduchou nízkou komodu a cena dopravy byla asi 590,- Kč, kdybych platil až na místě dobírkou tak to mám ještě o stovku dražší!
- Dále jsem nebyl spokojen s dodací lhůtou tohoto zboží které dle údajů v e-shopu bylo skladem, od objednání trvalo dodání asi 12 dní, přestože jsem kartou platbu uhradil pár minut po objednávce.
- Šuplíky měly v zadní části prasklou folii která drží boky a záda pohromadě, toto jsem si ale raději opravil sám, bylo to pro mě menší zlo než posílat zboží prodejci a čekat na vyřízení reklamace. Rozložená komoda byla zabalená dobře, ale asi přece jen ne dostatečně pro transport od výrobce až k zákazníkovi.
Pozor na cenu dopravy a počítejte s tím, že některé části mohou být poškozeny. Také raději počítejte s delší dodací dobou, bez ohledu na to, jestli je zboží skladem.
Reakce: 23. května 2012
Dobrý den, pane Zajíci. Je nám líto, že se svou objednávkou nejste spokojen. V každém případě cena dopravného Vám byla známa ještě před uzavřením objednávky a proto jste měl možnost zvolit buď osobní odběr a nebo objednávku nerealizovat.
Omlouváme se za mírné zpoždění dodání zboží. Většinou zboží skladem expedujeme do týdne (expedici předchází příprava zboží, komunikace se zákazníkem i dopravcem). Dodací lhůtu Vašeho zboží ovlivnily Velikonoce a s tím spojený i posun expedice dopravcem. Údaj o termínu dopravy byl uveden v kupní smlouvě. Děkujeme za pochopení. Kateřina Hrbáčková, JENA-nábytek
Zuzkazuzazuzana
- kvalita komunikace
- Dlouhá dodací lhůta. Při snaze o komunikaci na infolince je telefon stále pokládán :-(
Nejlepší je zboží si ihned odvézt.
Reakce: 23. května 2012
Dobrý den, děkujeme Vám za zprávu. V žadném případě nemůžeme nereagovat na Vaši výtku, že Vám někdo pokládal telefon. Je-li to možné, prosíme o informaci, na které číslo jste volala a ideálně i přibližný den či týden. Situaci obratem prověříme. Děkujeme. Kateřina Hrbáčková, JENA-nábytek
vesma
- žádné
- proobchodní neochota
chcete být spokojení- rozhodně bežte ke konkurenci
Reakce: 22. května 2012
Dobrý den, velmi nás mrzí, že jste s našimi službami nebyli spokojeni. Nicméně, abychom zjistili důvody Vaší nespokojenosti a mohli pracovat na případném odstranění této příčiny, tak potřebujeme více vysvětlit pojem "proobchodní neochota". Děkujeme.
- Kateřina Hrbáčková, JENA-nábytek -
Michal Vlášek
- kvalita dopravy
- 3patný komunikace s dopravcem. Přijeli v úplně jiný den než bylo domluveno.
Co se týče ceny a kvality bych Jena-nábytek doporučil, ale s upozorněním na ne zrovna dobrou dopravu.
Reakce: 21. května 2012
Dobrý den, děkujeme za upozornění. Pokud nám pošlete na e-mail více informací, Váš podnět necháme určitě prověřit.
~ Martin Bednář, JENA-nábytek ~
Jitka Titěrov á
- kvalita
- originalitta zboží-zakoupený nábytek jsem nikde jinde neviděla
spolehlivost, dobrá komunikace
okko
- nejlepší cena na trhu
- nevím o nich
Obchod bych doporučil,jen dodací lhůta byla trochu delší,ale to je z důvodu,že se má objednávka musela vyrobit. Jinak termín dodání byl ze starny obchodu byl dodržen. Určitě zde budu ještě nakupovat.