Recenze Fitness.cz & Kettler
Přidáno: 6. února 2012
Mara
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 2. února 2012
Přidáno: 20. ledna 2012
Anonym
U obchodu už jsem několikrát nakupoval, relativně jsem byl spokojen až na tu komunikaci. Poslední zkušenost mě tedy nemile překvapila a komunikace opět žádné změny. Takže pokud víte přesně co chcete, nehledáte radu a nenastane žádná komplikace, pak doporučuji, ale držte si palce pokud se něco stane.Pro:
- široký výběr, dobré ceny
Proti:
- Na dotazy nereagují, až po urgencích.
- Rady typu zkuste a uvidíte :(
- Nedostatečné rozdělení na webu - musíte vědět co chcete koupit, jinak jste odsouzeni k hodinám klikání v katalogu.
- Objednávka několikrát změní stav, pokaždé pošlou informaci o ničem, ale aby poslali info, že to rozdělí na dvě zásilky a každá půjde jinou přepravou to už ne.
- Navíc mi účtovali dvakrát dopravné, když jsme se chtěl informovat jak to budou řešit, tak mě odkázali na email, že to musí prověřit. Nechápu co chtějí prověřovat, když mám v ruce potvrzenou objednávku za nějakou cenu a dvě faktury, které neodpovídají objednávce.
Přidáno: 17. ledna 2012
Tony
všehochuť. od všeho něco, ale poradit jaký doplněk je k čemu, to už vázne. Nakonec mi poradili syrovátkový protein na noc.... jak jsem se "jinde" následně dozvěděl od skutečných odborníků co a jak, proč a kdy, tak odborné znalosti tady vážně nehledejte...Pro:
- široký sortiment
Proti:
- neodborné znalosti! Potřeboval jsem poradit a od těchto odborníků jsem se rady nedobral.
Přidáno: 14. ledna 2012
Anonym
Přidáno: 13. prosince 2011
olgoichorchoi
To, co je ovšem na tomto ochodu suveréně nejlepší, jsou suprové věrnostní slevy! Například já jsem již u nich objednaval 8krát a a protein který běžně stojí i u nich 1373kč, mám já za 1077!!!Pro:
- ceny!
- poštovně nad 1500kč zdrama
- velký sortiment
- extrémně rychlé zaslání
Přidáno: 5. prosince 2011
Kamila Horňáková
doporučujiPro:
- Objednala jsem manželovi k narozeninám přípravky, aby mu pěkně rostly svaly. Chtěla jsem se poradit a využila jsem poradenství on-line. Do 5. min jsem dostala odpověď i přesné doporučení, co koupit. Jsem překvapená rychlostí tohoto obchodu. Zásilku mi dodali již příští den a navíc mi řidič ráno volal a smluvil skoro přesný čas dodání. jsem spokojená.
- není co
Přidáno: 1. prosince 2011
obj 9524512281
Přidáno: 1. prosince 2011
Jablonský
určitě doporučuji, dostal jsem i zajímavou slevu za opakovaný nákupPro:
- Dnes jsem obdržel již druhý eliptický trenažer, který jsem kupoval pro známého a zatím vždy bez problémů. Oceňuji možnost smluvení velmi přesného času, kdy mi stroj přivezou a smontují.
- nemám nic
Přidáno: 22. září 2011
katka
Příspěvek byl odstraněn, zákazník si spletl hodnotící eshop.