Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Přidáno: 20. dubna 2012

• Nejlepší ceny
  • Rychlé vyřízení
  • Seriozní jednání

Jsem stálý odběratel asi 3roky. Nikdy za tu dobu jsem neměl žádny problém. Díky tomu že pravidelně odebírám doplňky stravy, tak mám bezkonkurenční ceny.

VŠEM DOPORUČUJI

• Ano

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

sanny

Přidáno: 6. dubna 2012

Vždy vše dorazilo do druhého dne a v pořádku. A ceny mají výborný. Obchod doporučuji.

Nespokojeny zakaznik

Přidáno: 5. dubna 2012

• Grafické zpracování internetových stránek
  • Naprosto neseriozní přístup.
  • Nekomunikativní
  • Zavádající údaje o dostupnosti zboží

Zboží bylo uváděno jako skladem. Po objednávce a potvrzujícím emailu že zakázka přijata se nikdo cca 10 dnů neozval.
Po následném telefonátu zjištěno zboží není na skladě a nebude minimálně další dva týdny.

Doporučení - zaměřte se na jiné dodavatele

• Ano (2)
Avatar uživatele

Martin H.

Přidáno: 25. března 2012

• super ceny pro stálé zakazníky, rychlost doručeni, spolehlivost
  • třeba nejake dárky nad urcitou cenu

nechápu záporné recenze, z tohoto shopu uz jsem objednaval snad 20x a pokaždé rychlé bezproblemove doručeni přesně podle objednavky

• Ano

Jara

Přidáno: 19. března 2012

• běs děs ...

Bude dobré hrát na rovinu a podepsat se,že.... Čpět síru na anonym a sám to provést je jaksi "nesportovní" , nebo je to v pořádku?

Fitness.cz & Kettler Reakce: 16. února 2012

Dobrý den, na Váš příspěvek bohužel nemůžeme reagovat. Vzhledem k tomu, že jste se nepodepsal, popř. neuvedl identifikaci objednávky, považujeme jej za poškozující anonym. Stavy skladových zásob jsou aktualizovány nepřetržitě. Působíme v několika zemích: ČR, SR a HU. V každé uvedené zemi jsme největší prodejce fitness zbožím.

Jay

Přidáno: 16. února 2012

• Osobně mám velmi dobré zkušenosti právě s tímto obchodem a rady jsou v pohodě. Naopak mi vždycky pomohli s vhodnou volbou doplňků a právě naopak mi fitness trenér doporučil protein na noc s postupným uvolňováním na bázi Caseinu, takže určitě tomu rozumí.

Jsem opravdu spokojen.

• Ano (2)

Mara

Přidáno: 6. února 2012

• -----------
  • Objednali sme si zboží, poívali sme se asi za jeden den na stav objednávky kde bylo psáno storno. Až po E-mailu zasláneho námi mě bylo sděleno že zboží není skladem

Špatné informování zákazníka

• Ano (3)
  • Ne (4)

Reakce obchodu Fitness.cz & Kettler

Dobrý den, můžete specifikovat objednávku, kterou jste učinil, abychom mohli dohledat celou korespondenci? děkuji

Roman

Přidáno: 2. února 2012

• široký výběr
  • dobré ceny
  • rychlost zaslání
  • málé ocenění stálých zákazníků i při dlouhodobém velkém odběru žadný dárek nic

Veliká spokojenost až na pár drobností.

• Ne (3)

Reakce obchodu Fitness.cz & Kettler

Stálí zákazníci mají nejlepší ceny a super služby :)

Anonym

Přidáno: 20. ledna 2012

• široký výběr, dobré ceny
  • Na dotazy nereagují, až po urgencích.
  • Rady typu zkuste a uvidíte :(
  • Nedostatečné rozdělení na webu - musíte vědět co chcete koupit, jinak jste odsouzeni k hodinám klikání v katalogu.
  • Objednávka několikrát změní stav, pokaždé pošlou informaci o ničem, ale aby poslali info, že to rozdělí na dvě zásilky a každá půjde jinou přepravou to už ne.
  • Navíc mi účtovali dvakrát dopravné, když jsme se chtěl informovat jak to budou řešit, tak mě odkázali na email, že to musí prověřit. Nechápu co chtějí prověřovat, když mám v ruce potvrzenou objednávku za nějakou cenu a dvě faktury, které neodpovídají objednávce.

U obchodu už jsem několikrát nakupoval, relativně jsem byl spokojen až na tu komunikaci. Poslední zkušenost mě tedy nemile překvapila a komunikace opět žádné změny. Takže pokud víte přesně co chcete, nehledáte radu a nenastane žádná komplikace, pak doporučuji, ale držte si palce pokud se něco stane.

• Ano (9)

Reakce obchodu Fitness.cz & Kettler

Dobrý den, omlouváme se, není uvedeno číslo objednávky. Reklamaci na naúčtování 2x poštovného v systému nevedeme. Faktury jsou vystavovány automaticky, po odsouhlasení a odeslání objednávky zákazníkem.

Tony

Přidáno: 17. ledna 2012

• široký sortiment
  • neodborné znalosti! Potřeboval jsem poradit a od těchto odborníků jsem se rady nedobral.

všehochuť. od všeho něco, ale poradit jaký doplněk je k čemu, to už vázne. Nakonec mi poradili syrovátkový protein na noc.... jak jsem se "jinde" následně dozvěděl od skutečných odborníků co a jak, proč a kdy, tak odborné znalosti tady vážně nehledejte...

• Ano (3)

Reakce obchodu Fitness.cz & Kettler

Anonymně uvádíte nepravdivé informace!
Poradenský servis na fitness.cz zajišťuje vyškolený odborník - kvalifikovaný instruktor s certifikátem získaného odborného vzdělání. Samozřejmostí je další vzdělávání našich instruktorů ve spolupráci s organizacemi Human Kinetics Europe, International Weight Training Association a Fitnet - vzdělávací a konzultační centrum. Díky kvalitě služeb a komplexnosti nabídky jsme největší prodejce fitness zbožím v ČR.

Zobrazuji 1 - 10 ze 57 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...6