Obchod DEKORHOME získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze DEKORHOME
Přidáno: 20. února 2012
- rychlé vyřízení
- žádné
určitě doporučuji
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 19. února 2012
- kvalita komunikace
Sháněla jsem dětskou ohrádku, tento obchod jsem si vybrala pro příznivou cenu, s dodáním jsem byla spokojena, doporučuji.
Přidáno: 13. února 2012
- kvalita komunikace
- s kvalitou výrobku nejsem spokojen
Rici
Přidáno: 7. února 2012
- kvalita komunikace
- Rychlé vyřízení objednávky, do dvou dnů zboží dorazilo, dobrá komunikace s obchodem.
Doporučuji, vše proběhlo rychle a bez problémů.
Jana
Přidáno: 5. února 2012
- kvalita komunikace
- Výběr a nákup z pohodlí domova...
- Nemohu si zboží předem prohlédnout ve skutečnosti...
Nakupovala jsem přes Mimibazar a s tím mám vynikající zkušenosti...Dekorhome má ode mne jedničku s hvězdičkou...rychlé dodání a zboží je opravdu kvalitní a hezké.Všem můžu obchod vřele doporučit.
Lerique
Přidáno: 3. února 2012
- kvalita komunikace
- rychlé dodání, super komunikace, zboží perfektní
doporučuji!
Přidáno: 3. února 2012
- kvalita komunikace
s ohrádkou jsem spokojená ale nedodali jste mi k ní šroubky tak jsem si je musela dokoupit.
- kvalita komunikace
- Kvalitní sortiment za rozumné ceny
Mop je skvělý prodejce vstřícný zboží rychle dodané prostě 100% obchod
pavlavych
Přidáno: 1. února 2012
- Kvalitní neobvyklé zboží
- přidat více druhů dekorací
Spokojenost
Přidáno: 30. ledna 2012
- kvalita komunikace
- Že Vám zboží zašlou Kurýrní službou na jakoukoliv adresu, kterou si zvolíte a celkem za levnou cenu. Tím pádem si pro zboží nemusíte nikam jezdit a shánět potřebně velký auto.
- Slabina je v tom, že jsem postel nemohla vidět na živo a ozkoušet si produkt.Máme trošku křivou podlahu, takže kovový rám přesně nezapadá do otvorů, tudíž při změně polohy jde slyšet bouchnutí kovu o kov. Mohli by dodávat nějaké gumové podložky k produktu, aby otřesy nešli slyšet.
Bezproblémový obchod. Produkt je krásnější než na fotografii, se vzhledem a pevností jsem opravdu spokojená.