Obchod centrumsportu.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze centrumsportu.cz
Přidáno: 21. února 2012
- kvalita komunikace
Obchod funguje dobře - měla jsem problém, který jsem po mailu bez problému vyřešila - reagovali velmi rychle a slušně.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
aves
Přidáno: 19. února 2012
- osobní vyzvednutí
- dostupnost zboží
w.
Přidáno: 17. února 2012
- levné zboží
- doprava zdarma
- zaujal mě i vzhled zboží
- nevím
looca1
Přidáno: 16. února 2012
- kvalita komunikace
- Mají opravdu dobré a cenově výhodné zboží
- na žádné jsem nepřišla
Skvělá komunikace,rychle doručeno,vše v pořádku-prostě spokojenost
- slabé detaily o zboží
- kvalita komunikace
- Číslo XXL malo veľkosť asi M, teda bolo asi o 4 čísla menšie než je bežné. Nohavice som musela podarovať.
Reakce obchodu centrumsportu.cz
Reakce: 14. února 2012
Dobrý den, ověřený zákazníku.
Děkujeme za Vaší zákaznickou recenzi, kterou nezávisle na našem obchodě zasílá ve formě dotazníku nákupní rádce - Heureka.cz
Výběr oblečení před objednávkou přes nákupní košík, které je ve více velikostních variantách, je možné porovnat s tabulkou velikostí přímo od výrobce, které najdete na hlavní stránce v Odborné poradně či přímo v odkazu při otevřené kartě zboží – centrumsportu radí. Vyvarujete se tak pravděpodobně nevyhovujícímu výběru velikosti, jelikož ne každý výrobce a značka má stejné číslování a střih oblečení. Pokud se i tak stalo, je samozřejmě bez dalších nákladů vyměnit nevyhovující velikost, jiný výrobek či bez udání důvodu odstoupit od smlouvy.
Výběr zboží, barevné či velikostní varianty je pouze na Vašem výběru. Mrzí nás, že nás za chybně vybranou velikost nedoporučujete, když jsme z naší strany splnily vše, k čemu jsme se od přijetí Vaší objednávky zavázaly.
Omlouváme se Vám za způsobené komplikace.
S pozdravem,
centrumsportu.cz
elis
- kvalita komunikace
- Objednala jsem si v obchodě bundu na lyže, která mi byla bohužel velká, v úterý jsem ihned bundu poslala zpět a ve čtvrtek jsem již dostala tu správnou. V tomto ohledu úplně super přístup, žádné čekání na zboží, žádné poštovné ani balné i při výměně! Vřele doporučuji!
Hana
Jsem spokojena.
DIMI
Přidáno: 29. ledna 2012
- kvalita komunikace
ZBOŽÍ,KTERÉ JSEM SI OBJEDNAL DORAZILO V POŘÁDKU A V DOSTATEČNĚ KRÁTKÉ DOBĚ. NEMÁM ŽÁDNÉ ZÁSADNÍ PŘIPOMÍNKY. KLIDNĚ SI OBJEDNÁM ZNOVU!