rychlá doprava a moc hezký šperk
Zaplaceno již skoro měsíc a stále nic.
- neodpovídá na emaily
- není možné se dovolat
Objednávka objednána před 14 dny a zboží nikde. Po úplné ignoraci na emaily a telefony předpokládám už podvod.
- Zboží objednáno více jak před týdnem a od té doby ticho po pěšině. Na telefon ani email nikdo nereaguje.Zboží nikde.
Naprosto krásné a luxusní balení, i když jsou šperky velmi cenově dostupné, tak působí luxusně!
Náramek mi sice byl doručen rychle, ale už nikdo nezkontroloval v jakém stavu ho posílá. Náramek mi přišel se zamotaným zapínáním- nemožnost rozmotat! Na emaily mi nikdo nereaguje, zboží vracím, ale požaduji poštovné zdarma.
Vše probíhalo jak ma
Vše O.K
- Rychlost, kvalita, krásně zabaleno, vše OK.
- Rychlé zaslaní. Vstřícný zakaznický servis při dotazu po telefonu, vyřízení reklamace obratem.
- Dárek k nákupu _ čistící hadřík na šperky
- Šperky jsou pěkné.
Je to muj opakovaný nákup. Obchod doporučuji!
Sortiment, ceny, kvalita, komunikace, rychlost dodání. Pěkně zabaleno.
Vše v pořádku. Rychlé dodání. Originální krásné šperky. Vřelý přístup, dobrá komunikace.
Super
- Sortiment, krásné zboží. Rychlost dodání. Krásně zabaleno
Zboží přišlo rychle a krásně zabaleno ..náramek mám pro sebe a udělal a dělá mi radost..určitě budu ještě nějaké poklady objednávat!
Dobré ceny, rychlé doručení.
- Rychle dodání, zboží odpovídá popisu
- nekomunikují při vrácení zboží
- poslali mi jiné zboží, než jsem si objednala
- nezvedají telefony
- neřeší problém, který sami způsobili
- celkové zklamání
Objednala jsem si tenisový náramek na ruku, za několik dní mi dorazila zásilka, která ale obsahovala náramek na nohu. Okamžitě jsem obchod informovala o tom, že mi poslali jiné zboží a zásilku jsem vrátila. Obchod se mnou nekomunikuje, telefony nezvedá, na mail reagovali jednou a řešení nenabídli. Jsem velice zklamaná. Francová
Objednáno před 10-ti dny, zatím bez žádné reakce o stavu objednávky...
- Komunikace
Objednala jsem zboží, které mi vůbec nedorazila a musela sem volat na zasilkovnu, kde mi bylo řečeno, ze objednavka byla zrušena protože byla poškozena a dávali informaci i prodávajícímu. Když sem se tedy konečně odvolala tak mi paní rekla, ze to má na starost kolega a ze mu o tom řekne a ze se postará. Bohuzel stále nic a proto už nechci mít s tímto e-shopem nic společného a zde objednávat už nikdy nebudu.