• Zboží do současné doby nedorazilo.

Nedoporučuji proužky jsou tuhé a silné

• Mají tam některé věci za dobrou cenu.
    • Personál nepříjemný,klamavé info že je na prodejně zboží,přitom není.Takže jdete zbytečně.

Doteď nevim kde objednávka je? Jestli vůbec přijde? Jestli jí zrušili nebo co s ní teda je?

• Výrobek přestal po jednom dni fungovat. Reklamoval jsem na prodejně, musím čekat 30dnu na vyřízení reklamace. Již nikdy zde nenakoupím!!!

• Velký výběr
    • Příznivé ceny
    • Nemají přehled o zboží na skladě

Už podruhé jsem si objednala konzervu s tím, že si ji vyzvednu na zvolené prodejně, kde byla skladem, objednávka se vyřizuje dlouho a poté se člověk jenom dočká telefonátu o tom, že to není skladem.

Bohužel tentokrát mi ještě zboží nebylo doručeno a nebylo ani odesláno z obchodu.

co mám hodnotit, když zbožínemím

• Výrobky, které na e-shopu jsou k vyzvednutí na dané prodejně ve skutečnosti na prodejně nejsou. Na informace na e-shopu se tedy nelze vůbec spolehnout.
    • Byl jsem nucen si vybrat jiný náhradní výrobek.
    • Na prodejně mi personál nebyl schopen k výrobku (osvětlení akvária) říci vůbec žádné informace a rozbalit mi ho nedovolili.
    • K výrobkům nejsou návody v češtině.

• Nemají zbozi

• Nulová komunikace. Zrušení objednávky ze strany obchodu z důvodu, ze zboží není na skladě, nicméně na webu stále ukazuji, ze je zboží skladem.

Teprve poté, co jsem se ozvala obchodu, kde je moje objednávka, tak mi obchod napsal, ze zboží nemají (ačkoli na webu jej mají stále skladem). Pokud se rozhodnete přesto objednávat, rozhodne neplatte předem!

• Po týdnu od vytvoření a zaplacení objednávky zboží nedorazilo ačkoliv bylo uvedeno, že zboží dorazí v pátek (v úterý objednáno)
    • Obchod na emaily nereaguje
    • Objednávka bez pohybu i po týdnu, jen vytvořeno, zaplaceno, ani se pravděpodobně ještě nezpracovává

Příště si raději přečtu recenze, bohužel mě nenapadlo, že online obchod absolutně nefunguje, hlavně neplatit nic předem a rozmyslet si, zda chci na zboží čekat x dní a doufat, že přijde...

• Zboží vedené jako skladem vůbec nemají, objednávku zruší a zboží dál nabízejí....

Tovar mi ešte nebol odoslaný. Chcela som zrušiť prvú objednávku, lebo mi nešla zaplatiť a hneď som vytvorila novú s platbou na dobierku, aj som uviedla do poznámky, aby tú prvú zrušili. Neskôr som písala aj e-mail, ale obchod nereaguje a zatiaľ nemám žiadne informácie o stave mojej objednávky.

• Dva nahrazene produkty bez predchoziho upozorneni.

V eshopu uvádíte, že jsou ryby v prodejně, ale ve skutečnosti je tam nemáte.
    Přivádíte zákazníky v omyl.

zatím nemohu ohodnotit, zboží ještě není připraveno k vyzvednutí i když v době objednání bylo skladem a mělo být k vyzvednutí druhý den

• Na webu je velký výběr
    • Na webu je velký výběr, ALE spousta zboží pouze v 1 prodejně, kytky do akvária je skoro nemožné vyzvednout osobně
    • Či mají i že je v dané prodejně skladem, ačkoli např ryba v této prodejně není už třeba 2 měsíce.
    • Takze na krmivo, perličky asi dobré,ale tyto věci seženete jinde za 1/3 ceny

Z prvotního nadšení,je nyní velké zklamani

Ani po týdnu zboží nedorazilo a ani se nikdo neozve na mé e-maily.

• Nabizite zbozi, ktere neni na sklade

velká nevýhoda oproti konkurenci - strašně dlouhá doba dodání. Objednala jsem v neděli, dorazilo až přespříští úterý !?