- Dobrá cena
rychlost...dostupnost zboží..cena
Skvělé ceny, velký výběr pro pejsky, které nemohou papat cokoliv :)
- Vážený pane,
- k dnešnímu dni máte vůči naší společnosti ZOOhouse.cz dluh po splatnosti ve výši 158,- Kč a to na základě neuhrazené faktury za dopravu Vámi objednaného zboží z objednávky 001
- Tímto Vás vyzýváme k okamžité úhradě předmětného dluhu po splatnosti, nejpozději však do 7 dnů.
- Pokud tak neučiníte, nezbude nám nic jiného, než Vaši pohledávku předat firmě, zabývající se vymáháním těchto pohledávek.
- Pokud v okamžiku doručení tohoto mailu bude předmětný dluh z Vaší strany již uhrazen, pak tuto upomínku považujte za bezpředmětnou.
přepravní společnost WE|DO nám vrátila zpět zboží z Vaší objednávky č. 001. U zásilky uvedli, že příjemce si zásilku nevyzvedl. V tomto případě jste povinný nám uhradit náklady na dopravu.
Uzavřením kupní smlouvy jste souhlasil s našimi obchodními podmínkami a tedy i s čl. 4.5., kde je toto uvedeno.
V příloze Vám tedy zasíláme fakturu za dopravu a žádáme o její úhradu na účet č. 2600947512 / 2010, v.s. 233953. -
Jsem spokojena
Super
- ceny
- rychlost
- komunikace
- asi nic
Perfektní.
Spokojenost s prvním nákupem.
- Rychlost prodeje
- rychlé dodání
- Rychlé dodání mé objednávky
Doporučuji, nakupuji opakovaně, vždy OK.
Zboží mělo být skladem ale nebylo skladem, údajně jen několik kusů a zbytek se údajně objednává u výrobce.
Zakoupil jsem konzervy pro kočky značky Grand. Nic od brit care. -
- rychlost