Přihlásit se a přidat recenzi

• nákup až do bytu,dobrý sortiment,tento rozměr klece jsem nikde jinde nesehnala

bez problémů

Rostliny, které jsem nakoupila dorazily ve výborném stavu a jsou moc pěkné. Velká spokojenost.

• Super ceny a rychlost!

Já tento internetová obchod doporučuju :-)

• rychlost, spolehlivost
    • žádné

doporučuji

• Přijatelné ceny

Nemám výhrady, dobré ceny,rychlé dodání. Mohu doporučit.

• byla to klec která se mě líbila

líbila se mě klec

• levno
    • do poznámek jsem napsala jinou adresu dodání, nebylo respektováno, ale i když jsem volala na PPL a ujistili mě, že zboží dodají na mnou uvedenou adresu, řidič druhý den nevěděl nic a já musela odejít dříve z práce, abych si mohla zboží převzít doma (asi moje chyba)

dobrý obchod

• nízké ceny
    • neshoda rozměrů akvárií s objemem

• nemám ke zboží fakturu ani jiný doklad o koupi, .. nevím jak bych uplatnila záruku na zboží, když nemám doklad o koupi

Reakce obchodu ZOO HOBBY.cz

Děkujeme za hodnocení nákupu.

Snažíme se chovat ekologicky zodpovědně, proto faktury v papírové formě již více než rok v zásilce nezasíláme. Každý zákazník, který u nás nakoupí, obdrží automaticky v den odeslání zásilky fakturu v elektronické podobě na emailovou adresu uvedenou v objednávce. V případě potřeby si ji může uložit a kdykoliv vytisknout.

Vaši stížnost jsem právě prověřil a zjistil jsem, že faktura Vám byla odeslána 30.9.15, v čase 15:34. Dokonce nám server potvrdil doručení do Vaší emailové schránky.

Původní zprávu s fakturou jsem Vám právě odeslal znovu, již byste ji měla mít ve Vaši schránce.

Přemysl Obrusník ZOO-HOBBY.cz

• Výhodná cena

Kvůli nedorozumění zboží dorazilo opožděně, i tak ale hodlám nákupy na zoo hobby opakovat.

• vše v naprostem poŕadku
    • nic

doporučuji všem

• Dobrá cena
    • Přehled stránek
    • Slabiny nemá

Dobrá cena
    Rychlost dodání

• Doprava zdarma
    • Zatim nevim o zadnych slabinach

Velký výběr, rychlé jednání. Dodání bylo také v pořádku

Velmi dobrá komunikace s p. Obrusníkem ,vstřícné jednání max.spokojenost.

• platba předem

• Komunikace s kupujícím

S nákupem v tomto obchodu jsem byla spokojená. Zboží nebylo skladem, ale pán hned volal, že v pátek dorazí a že bude lepší, když to pošle v pondělí. (Objednávala jsem i rostlinky). Akvárko bohužel došlo rozbité ale to vůbec nebránilo celkovému dojmu. Reklamace proběhla svižně a náhrada došla v pořádku. Nákup v tomto obchodě určitě doporučuji.

• Obchod nabízí slevy za další nákupy a levnější dopravu nad 600,-. Také mají hodně zboží skladem, odpověď na dotaz jsem obdržela prostřednictvím e-mailu rychle a srozumitelně. Nabízejí poměrně širokou škálu zboží, sehnala jsem vše co jsem potřebovala za přijatelnou cenu.
    • Kdybych už měla něco vytknout, tak to, že zboží nedorazilo během 24h, jak je u každého produktu skladem uvedeno.

S obchodem jsem byla spokojená a určitě zde znovu nakoupím.

• při telefonickém kontaktu jsem byl mile překvapení ochotou a byly mi poskytnuty důležité informace
    • nevím

vřele doporučuji