Objednal jsem misky s držákem. Po doručení jsem zjistil, že misky držáky propadávají a nedrží v nich, byl nesoulad i mezi obrázkem na web. stránkách obchodu. Obchod vrátil kupní cenu a tím to je pro něj uzavřené, nicméně poštovné na poslání zpět by měl obchod také převzít, k tomu se obchod nevyjádřil.
- V nabídce uváděli zboží skladem a následně telefonicky sdělilii, že jej zatím nemají a dosud nedodali.
V nabídce uvádí nepravdivé zavádějící informace.
Reakce obchodu Značková-krmiva.cz
Dobrý den. V nabídce bylo a je jasně uvedeno, že jde o "momentálně nedostupné zboží". Kolegové Vás opakovaně kontaktovali. Ihned po naskladnění se automaticky nastaví status skladem. Jde o produkt, který obvykle celoročně máme. Bohužel dovoz vypadl, o čemž jste při dokončení objednávky byl jasně informován.
Poměrně dlouhou dodací dobu bych v dnešní době ani neřešila. Ale zboží mohlo být baleno pečlivěji. Pytel s krmnými vločkami byl roztržený a obsah vysypaný. Dóza produktu Verm-x take vysypana. Skoda. Posilam fotku eshopu, doufam v uznani reklamace.
Podvodníci a manipulátoři. U zboží uvádějí jinou cenu, než jsou schopní dodržet a po zrušení původní objednávky lákají na nákup jiného zboží.
- Nabídka zboží velmi dobrá
- Finanční marže u některého zboží je víc než 100%
Když kupovat značkové zboží,tak jedině u výrobce.
Roztržené balení , jiné zboží než jsem objednával
- neobjednávat nic "těžkého"
Blbě zabaleno, grit - z venku absolutně nepoškozeno uvnitř 3 z 6ti roztržené smíchané v krabici. Nevím, jak tohle mohlo vzniknout dopravou
- Neposila na Slovensko!!!!
- Neni uvedeno v e-shopu, ze neposila do SR.