- Rychlost, solidní jednání, vstřícnost
Velmi solidní jednání a vstřícnost. Potvrzení objednávky i mimo uvedené hodiny, v podstatě ihned po odeslání objednávky. Rychlé odeslání objednaného zboží druhý den po objednávce /pokud je na skladě/.
Jsem velmi spokojen.Reakce obchodu Zlatosnadno.cz
Dobrý den Romane,
velice si vážíme vaší důvěry a děkujeme za pozitivní hodnocení práce našich kolegů.
Věříme, že nákupem cenných kovů ochráníte své úspory a přejeme Vám krásné svátky a hodně štěstí v novém roce,
tým Zlatosnadno.cz -
Byl to první nákup. Rychle vyřízeno, jsem spokojený.
Dobrý den Pavle,
děkujeme vám za nákup cenných kovů a za pozitivní hodnocení naší práce.
tým Zlatosnadno.cz -
Od tohoto obchodu jsem objednal a obdržel již třetí zásilku, bez problému a vždy v krátkém termínu. Považuji obchod za seriozního partnera.
Dobrý den Josefe,
děkujeme za Váš opakovaný nákup a za doporučení ostatním zákazníkům.
Věříme, že nákupem cenných kovů ochráníte své úspory a přejeme Vám krásné svátky a mnoho štěstí v novém roce,
tým Zlatosnadno.cz -
Bezproblémový nákup, příjemný personál, provozovna na úrovni
Dobrý den Dane,
Věříme, že nákupem cenných kovů ochráníte své úspory a přejeme Vám krásný podzim,
tým Zlatosnadno.cz -
- Rychle profesionalni jednani a zakaznicka podpora.
Reakce obchodu Zlatosnadno.cz
děkujeme vám za nákup cenných kovů a za pozitivní hodnocení naší práce.
Snákupem velmi spokojen.
Reakce obchodu Zlatosnadno.cz
děkujeme za Váš nákup a za doporučení ostatním zákazníkům.
tým Zlatosnadno.cz -
Zlato snadno doporučuji všem. Je to spolehlivá, vstřícná a rychlá firma, Jeden den jsem objednala, druhý den byla zásilka k vyzvednutí. Nikdo nemusí mít obavy, že o své peníze přijde. Moc děkuji.
Reakce obchodu Zlatosnadno.cz
velice si vážíme vaší důvěry a děkujeme za pozitivní hodnocení naší práce.
Věříme, že nákupem cenných kovů ochráníte své úspory a přejeme Vám krásné babí léto,
- Solidní jednání
Dobrý den Franto,
děkujeme vám za nákup cenných kovů a za pozitivní hodnocení práce našich kolegů a kolegyň.
tým Zlatosnadno.cz -
Rychlé dodání,spolupráce v pořádku.
Reakce obchodu Zlatosnadno.cz
děkujeme za nákup u naší společnosti a za ocenění práce našich kolegů a kolegyň.
Rychlý a snadný nákup.
Dobrý den Yardo,
velice si vážíme vaší důvěry a děkujeme za pozitivní hodnocení rychlosti a jednoduchosti nákupu.
Ok
Reakce obchodu Zlatosnadno.cz
děkujeme za doporučení pro ostatní zákazníky a především za nákup cenných kovů na Zlatosnadno.cz
tým Zlatosnadno.cz -
- Za mě všechno v největším pořádku.
Reakce obchodu Zlatosnadno.cz
velice si vážíme vaší důvěry a děkujeme za pozitivní hodnocení prodeje.
Věříme, že nákupem cenných kovů ochráníte své úspory a přejeme Vám krásné letní dny,
tým Zlatosnadno.cz -
- Spolehlivost, rychlost a dobrá komunikace.
Reakce obchodu Zlatosnadno.cz
děkujeme za nákup a velice si ceníme Vaší pozitivní recenze.
Vše bez problémů
Reakce obchodu Zlatosnadno.cz
děkujeme velice za pozitivní hodnocení naší práce a za Váš nákup v e-shopu zlatosnadno.cz, jste opravdu Zlatíčko.
tým Zlatosnadno.cz -
Je to můj již druhý nákup, takže velká spokojenost.
Reakce obchodu Zlatosnadno.cz
velice si vážíme vaší důvěry a děkujeme za pozitivní hodnocení a především za opakovaný nákup.
tým Zlatosnadno.cz -
velmi rychlé, žádný problém, celková spokojenost
Dobrý den Luko,
děkujeme za nákup a velice si ceníme Vaší pozitivní recenze.
tým Zlatosnadno.cz -
Po přečtení recenzí různých obchodů, které se zabývají tímto prodejem, jsem zvolila tento a rozhodně nelituji.
Dobrý den Aleno,
Jsme opravdu potěšeni, že jste si vybrala právě náš e-shop.
Věříme, že nákupem cenných kovů ochráníte své úspory a přejeme Vám krásné jarní dny,
tým Zlatosnadno.cz -
- Výhodou je fixovanie ceny v momente nákupu
- Široký výber produktov
- Dobrá a rýchla komunikácia s obchodom
- Bezproblémové doručenie na Slovensko
- Tovar bol kvalitne zabalený.
Reakce obchodu Zlatosnadno.cz
velice si vážíme vaší důvěry a děkujeme za pozitivní hodnocení naší komunikace a doručení zboží.
tým Zlatosnadno.cz -
- Zboží dorazí obvykle hned druhý den
- Poštou
Doporučuji využít i funkci hlídače cenových limitů. Je spojena i s osobním kvalifikovaným doporučením ocekavaneho cenového vývoje.
Dobrý den Rudolfe,
děkujeme za nákup a velice si ceníme Vaší pozitivní recenze. Jsme rádi, že se vám funkce hlídače líbí. Každý uživatel si může na e-shopu nastavit hlídání konkrétní ceny, nebo nastavit denní zasílání ceny zlata na burze.
tým Zlatosnadno.cz -
Brilantní prodejce.Vše na výbornou.Dodání a čas doručení skvělé.
Reakce obchodu Zlatosnadno.cz
děkujeme velice za milé ocenění naší práce a za Váš nákup v e-shopu zlatosnadno.cz
tým Zlatosnadno.cz