Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlou a vstřícnou komunikaci
    • Chtělo by to větší sklad :-)

Určitě každému doporučuji.

• Komunikaci, flexibilitu

• dostupnost jinde nesehnatelných vín
    • na webových stránkách bych uvítala k vidění, kolik ks je dostupných

• Celkem dobré ceny
    • Neaktuální stav skladových zásob uváděný na webových stránkách obchodu.

Před objednávkou je nutné ověřit, zda je vybrané zboží OPRAVDU skladem. Tento nedostatek řadí obchod mezi střední třídu internetových obchodů. Komunikace s obchodem je velmi dobrá.

• zajímavé zboží
    • nevím zda je zboží skladem či ne, pak mi paní tvrdí že je na skladě a že ho odešle a po týdnu když se zajímám proč to nedošlo se dozvím ze zboží na sklade ve finále nebylo ale že už je.

• Široký sortiment, dobré ceny.
    • Možnost využít uložení na pobočky např. uloženky.

Jsem spokojena s Vašimi službami

• Sortiment, který vyhovuje mým potřebám a chuti.

• Nevím, jaké hlavní výhody přesně, ale líbí se mi, že jsou všechny věci ohledně vína a doplňků pohromadě.

• neni schopny dodat mnozstvi ktere hsem objednala (17 ks a dostala jen pet

Reakce obchodu Zlaté bobule

Dobrý den, ano, měli jsme právě větší odběr na skladu z prodejen. Zboží jsme nahradili. Stále se zlepšujeme.

• Stává se jim, že na webu je zboží "skladem", ale pak píšou mail, že už není a je nutná změna objednávky.

Reakce obchodu Zlaté bobule

Dobrý den, děkujeme za reakci. Někdy máme větší odběry a stav na e-shopu nemusí být vždy 100%.

• Víno, které jinde neseženu.
    • Více poboček, např. v Brně

Skvělý pro milovníky dobrého vína.

• Myslím si, že spousta lidí chodí do práce a zrovna ten den není doma, když přijede zásilka. Já měla štěstí, že mi to někdo vyzvedl, ale kdybych nemohla, tak si to asi nejspíš odvezete zpátky. Na poštu to taky nešlo dát mi bylo řečeno, tak akorát asi toto.

Reakce obchodu Zlaté bobule

Dobrý den, děkujeme za reakci, dlouhodobě velmi úspěšně pracujeme se společností InTime a jsme velmi spokojeni. Zásilku je možné doručit i přímo k Vám do práce nebo domluvit jiný termín převzetí. Pro zaneprázdněné zákazníky chystáme také nově InPost, kdy si budete moci vyzvednout zboží v nových poštomatech nezávisle a kdykoli.

Vše perfektní, tento obchod doporučuji.

• výborné víno, kvalita
    • množství, které se ukazuje k dispozici ne vždy odpovídá skutečnosti

oproti minulým nákupům změna způsobu přepravy - podstatné zlepšení,

Reakce obchodu Zlaté bobule

Děkujeme, je pravda, že nový dopravce InTime je daleko kvalitnější nežli pošta. Zboží se u nás hodně točí i díky kamenným prodejnám a proto se může stát, že je zboží dočasně pár dní nedostupné, nežli jej naskladníme. Vždy o tom informujeme případně nabídneme alternativu.

• Nabídka zboží, které jinde neseženu (červený tramín suchý)

Doporučuji ostatním - já budu tento obchod využívat i v budoucnu.
    Výhodou je i možnost plateb přes PayPal.

• Velký výběr kvalitních vín !
    • Jsou jen dva. Bylo by dobré založit další v Brně !

• široký sortiment,
    • je pro mě nejblíž

• přehlednost
    • reklamační řád

Přehlednost při nákupu.
    Výběr vín a dodavatelů.
    Rychlá dodávka s dobrá komunikace při prodeji.
    V zasilce byla některá vína zkažená, pro vyřízení reklamaci musíte odeslat lahve zpět, tj. uzavřít původní zátkou a zabalit. tento úkon je časově náročný a navíc, když víno darujete, tak je to v podstatě i nemožné.Většina e-prodejců toto řeší zasláním nové láhve.
    Z důvodu takového řešení reklamace obchod nedoporučuji.

Reakce obchodu Zlaté bobule

Dobrý den, ano, snažíme se zjistit, kde se stal problém a proto zboží potřebujeme získat zpět. Většinou nám reklamaci uzná i dodavatel. Ve většině případů také zákazník víno nedokáže správně posoudit a nejedná se o chybu vína. Téměř vždy však po obdržení reklamace posíláme vína znovu. Jsme také jen lidi ;-)

• Nízké ceny
    • Velký výběr
    • Ochota
    • Rychlost
    • Špatné funkce e-shopu
    • Pravděpodobně starší webu, již nevyhovující web

Rychlé, levné, kvalitní, Prodejce ochotný. nepřehledný e-schop, zastaralé webové stránky, chtělo by to změnu.

Reakce obchodu Zlaté bobule

Web již běží na kvalitnějším systému, má řadu nových funkcí, platebních možností a kladných referencí :-). Děkujeme.

• Dobrá komunikace
    • Rychlost