Po napsání záporné recenze mě vedení obchodu okamžitě kontaktovalo , omluvilo se mi a vysvětlilo situaci
E-shop převzali teprve před Vánoci a v zápětí jim ze dne na den odešla ze zdravotních důvodů důležitá pracovní síla zpracovajicí objednávky.
O zboží jsem stále měla zájem a firma mi obratem vše dodala a doručila zcela zdarma až domů.
Dále mi nabídli pomoc se zpracováním další objednávky.
Co dodat na závěr? Mýliti se je lidské, ale setrvati v omylu pošetilé.
Firma živé koupelny rozhodně pošetilou není -
Nebyl jsem informován o žádném stavu objednávky. Vše skladem.
Po několika dnech od objednání jsem měl cestu kolem obchodu - stavil jsem se tam a objednávka nebyla kompletní, čekalo se na část zboží. Po neděli má přijít. Čekal jsem více jak týden a žádná zpráva, na mail nikdo nereagoval, telefon nikdo nezvedl. Měl jsem opět cestu, objednávka byla nachystána, ale že mě nikdo neinformoval, to nikomu nevadilo, "máte štěstí", že jsem jel kolem a je to tu.
Obchod samotný je asi OK, ale principy internetového prodeje viditelně chybí. -
Na objednávku několik dní nikdo nereagoval, objednala jsem zboží nakonec jinde.
Zboží jsem objednala 19.12.19. Dnes je 22. Ledna 2020, stále zboží nedorazilo ani nemám nejmenší info kdy zboží bude. Musela jsem napsat mail s urgenci. Nedoporučuji pokud Vám vadí čekat déle než měsíc a máte čas objednávky urgovat
Bez problémů
- Dobrý obchod - ochotní zaměstnanci
Vse ok
sortiment, cena, rychlost
- Doručená trubka nemá se syfonem nic společného...jiný rozměr, jiný materiál..
Reakce obchodu Živé koupelny
nechápeme Vaše rozhořčení a záporné hodnocení našeho e-shopu. Produkt, který jste si objednal, tak jste také osobně vyzvedl na naší prodejně. Tudíž jste osobně převzal přesně to, co bylo objednané. Při převzetí nebylo nic reklamováno, ani nebyla vznesena námitka s neshodou vůči objednávce, výrobek nám vrácen nebyl. Objednal jste si pouze prodlužovací "trubku" nikoli sifon.
S pozdravem tým INPO koupelny -
Jedno zboží jsem objednal bylo špatně objednané poslal jsem spět a objednal nové bylo doručeno vše ok.Čekám na vrácení peněz z první objednávky?
- odborný personál, dokáží poradit
- parkování u obchodu
- možnost nakládky rozměrného zboží na dvoře
Ochota, vstřícnost, rychlé doručení.
- rychle dodání
- kvalitní domluva
- rychlé doručení
Zboží jsem objednala, bylo vygenerováno číslo objednávky a od té doby nic................
Reakce obchodu Živé koupelny
Dobrý den, velmi se omlouváme zákaznici. Objednávka nám bohužel zůstala viset někde v systému - interní chyba, tudíž jsme ji neviděli. O objednávce se bohužel dozvídáme až z této recenze. Je nám velmi líto, určitě není naším úmyslem nečinnost při vyřizování.
S pozdravem tým Živé koupelny INPO CZ -
rychlý shop
doporučuji
- Vstřícnost a komunikace s obchodem
Reakce obchodu Živé koupelny
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás Vaše spokojenost. Přejeme příjemný den. S pozdravem tým Živé koupelny INPO CZ
Rychlé jednání!
Reakce obchodu Živé koupelny
- rychlost dodání,sortiment, mají i náhradní díly k prodávanému zboží.
Reakce obchodu Živé koupelny
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás Vaše spokojenost. Snažíme se o maximum. Přejeme příjemný den. S pozdravem tým Živé koupelny INPO CZ