Spokojen
- Rychlost doručení
Tyden se nic nedelo,ale ani odpoved na dotaz.
- Rychlost, kvalita
- Zkušenosti naprosto fatální!!! Ještě jsem se s tímto nesetkal. Zboží mi dorazilo nefunkční, na vlastní náklady jsem musel zboží vrátit, nikdo se mi 14 dní neozval. Když jsem to už nevydržel a zavolal, prý se to řeší jako reklamace!!! Reklamace s 30denní lhůtou??? Takže zboží jsem nepoužil, po rozbalení nefunkční a čekám. Tento obchod nedoporučuji. Nikdy více, stačilo. Zkušenost za 800 Kč.
Co k tomuto dodat??? Chtěl jsem toto zboží a mám ho..o!!! Kdo další bude na řadě???
Reakce obchodu ŽijemeSportem.cz
vše je již vyřešeno a bude Vám posláno nové zboží. Zboží jste nám poslal s tím, že nefunguje i s popisem závady, tak se automaticky řešilo jako reklamace.
Zákaznický servis
ŽijemeSportem.cz -
Při osobním vyzvednutí děkuji dvěma šikovným prodavačům za maximální vstřícnost.
Až po odeslání objednávky jsem si všimla, že zboží odešlou do 3 pracovních dnů, ve skutečnosti byla zásilka odeslána po týdnu.
Velice rychlé doručení. Telefonické dotazy vyřízeny ochotně, včetně dohledávání podrobností o produktu.
- Úplná spokojenost. Rychlost,kvalita.
Zboží ani po týdnu nikde.
Reakce obchodu ŽijemeSportem.cz
Vaše objednávka byla odeslaná ve čtvrtek přesně podle informace u produktů. V pondělí Vám bude určitě doručena.
Tomáš ze zákaznického servisu -
- rychlé zpracování objednávky
- Výhodné ceny.
- Rychlé dodání.
- Rychlost doručení
- rychlost, ochota
Velmi rychlé dodání zakoupeného zboží.
- Ozvali se a odúvodnili nedodání zboží.
- Jediná výhoda byla příznivá cena
Objednávka byla potvrzena, zboží mělo být do 3 dnů, od té doby celý týden obchod nekomunikuje a nic odesláno nebylo.
Dobrý den Aleši,
u zboží, co jste objednal píšeme expedice do 3 dnů a ne dodání do 3 dnů. Objednávku odesíláme a jako omluvu a pro zachování dobrých vztahů Vám přibalíme k objednávce dárek zdarma.
Tomáš z ŽijemeSportem.cz -
- vse ok a rychle
- Vše v pořádku
- Výborná komunikace, doporučení k mým požadavkům. super přístup, rychlost.
- NIC
Výborná komunikace, doporučení k mým požadavkům. super přístup, rychlost.
Dobrý den Tomáši,
rádi jsme pomohli a věřím, že už s badmintonovou raketou Yonex dáváté pořádné smeče :-)
Tomáš z ŽijemeSportem.cz