Přihlásit se a přidat recenzi

• Dobrá cena konkrétneho výrobku
    • Spoľahlivé doručenie tovaru
    • Neviem

Dobrá cena konkrétneho výrobku
    Spoľahlivé doručenie tovaru

Ještě nelze soudit, máme je pár dní, ale zatím jsou super.

• drobne problemy pri nakupu s DPH zo Slovenska
  • 100 %

Perfektní obchod a perfektní zboží. Křeslo, které jsem zde koupil, je nejlepší jaké jsem kdy měl. Pak když jsem časem potřeboval vyměnit kříž, a ze starého nešel sundat píst, obchod mi zdarma poslal nový - to se mi ještě nikdy nestalo. Vyjádřuji obchodu své velké uznání a smekám. Děkuji moc... :-)

S obchodem jsem velice spokojena ,úžasná komunikace,perfektní domluva a ochota.Potřebovala jsem dostat zboží přesně 20.6.2018 ,rezervovali mi zboží až do potřebného data,zboží přišlo akorát 20.6.2018,velice chválím jejich komunikaci!!!!

• Nelze dojednat den a přibližnou dobu doručení

• Cena
    • Dostupnost
    • Výborná komunikace s prodejcem Panem Novákem
    • Rychlost

V tomto obchodě jsem nakupoval poprvé. Již před nákupem jsem volal majitel i panu Novákovi bych se ho zeptal jakou židli mi doporučil pomohl mi s výběrem a tak dále. Na vše ochotně odpověděl a i po prodeji kdykoliv jsem volal s dotazy tak nebyl problém. Když pan Novák viděl že má zmeškané hovory zpátky. A tak jak tento obchod funguje by měl podle mého měl.fungovat každý eshop. Můžu všem doporučit. I řešení všech problémů za které prodejce nemohl. Ochotně bleskově vyřešil ještě se mi omluvil naprostá spokojenost tento obchod doporučuji všem. Sháním Bullet kulatý příště

Velka spokojenost. Doporucuji

• Rychlé vyřízení
    • Dobrá komunikace
    • Přehlednost stránek
    • Zatím nic

ochotně pomohli s výběrem

Rychlé doručení.

Som veľmi spokojná ako s tovarom tak aj s dobou doručenia a prekvapili ma ešte 2praktické opierky na chrbát a hlavu ktoré neboli v ponuke pri tovare ale potešili.Ďakujem