Zboží dorazilo za 1 měsíc
Dobrá komunikace s výrobcem, bezproblémové dodání zboží.
- Krásná práce
- Rychle dodání. 2 dny
- Vůbec nic
Jsem velmi spokojená
Moc pěkný. Pevný stůl i židle. -
- Jednoduchý kontakt a domluva, ochota.
Materiál pěkný, provedení velmi nekvalitní: horní část taburetu nesedí souměrně na spodní - každý pant připevněný jinak, takže vrchní část "ujíždí" do strany a na jedné straně mezi vrchní a spodní částí mezera, každé ucho připevněné jinak, nohy (podnože) nejsou přišroubovány souměrně, navíc pod jednou nohou 1/2 cm mezera, takže se celý taburet "houpe". Takže to byl první a zřejmě poslední nákup
- Zboží zatím nedorazilo, není co.hodnotit.
Zboží na objednávku vyžaduje delší čas k jeho výrobě a tedy dodání není do druhého dne. Ale vyplatí se to. Židle jsou kvalitní a krásné.
- Nemám zkušenost s kvalitou výrobků
Další překupníci polského nábytku,kteří nemají skladem sedačky.
Reakce obchodu Nábytek Zevyt
Vážený, děkujeme za negativní komentář. Jelikož veškeré informace o dostupnosti byly uvedeny u produktu a telefonicky jsme Vás informovali o dostupnosti v lednu, měl jste veškeré informace. Výrobce je vždy uveden u produktu. Skladové produkty jsou uvedeny skladem a v textu specifikovaná varianta. Chce více číst než začnete chrlit komentáře ..
Byl jsem velmi spokojen
Spokojen
Křeslo Marlen velmi pěkné,doufám,že nápor dětí vydrží. Komunikace bez problémů, doručení ku podivu velmi rychlé v dnešní době,čekala jsem křeslo podstatně později.Takže velká spokojenost s obchodem a s doručením.
- Velmi rychla a dobra komunikace. Mohu jedine doporucit.
- obchodník velmi dobře a ochotně komunikuje
- kvalitní zboží, tvrdý masiv v krásné povrchové úpravě
- vše přesně pasuje
- kvalitní matrace, zdravé, střední tvrdost
- ochota a dobrá komunikace
- rychlost vyřízení reklamace
Zakoupená sedačka je v naprostém pořádku a za tu cenu skvělá. Jak v některých recenzích bylo psáno, že email ohledně ohodnocení nákupu přijde občas dříve než nákup, tak to bylo i v mém případě. Ovšem není problém vyčkat a ohodnotit, jakmile objednávka bude doručena. Ač bylo psáno skladem, tak byla doručena 12 pracovní den, to ale ničemu v mém případě nevadilo. Bohužel dopravce nedodržel podmínky objednané služby a způsobil, že jsem operativně musela vymýšlet a shánět své vlastní pomocné síly. Reklamace ohledně zaplacené služby, která neproběhla mi byla vyřízena okamžitě a do druhého dne vráceny peníze. Pán, s kterým jsem reklamaci vyřizovala, byl velmi ochotný a milý, takže chválím! Obchod i přes potíže s dopravcem doporučuji.
- vše v pořádku
- Rychlé dodání a kvalitní nábytek
- Doporučuji suprove
- Rychlé vyřízení objednávky
- Žádná
rychlé dodání, ochota při telef. dotazech za což děkuji
Dolejšová -