- spolehlivost a zkušenosti
- standartní platební styk fa 14 dnů splatnost
doporučil bych ho ostatním
Jsem spokojená jak s komunikací, rychlostí dodávky, tak i s dodaným zbožím.
- Technicke poradenstvi, kvalitni vyrobky, sire sortimentu, spolehlivost, ochota, flexibilita.
- S zadnymi jsem se nesetkal
Dodání proběhlo rychle, ale vozík není moc kvalitní. Ložiska v jednom kolečku jsou špatná. Brzo přistoupím k reklamaci
- Rychlost,radost.
- ne
OK
Na webových stránkách jsem bez problémů našel přesně to, co jsem potřeboval, za dobrou cenu. Následný telefonát byl příjemný, věcný, zjistil jsem, co jsem potřeboval vědět. Zboží bylo doručeno v odpovídající kvalitě, nepoškozené a ve slíbeném termínu.
Určitě mohu doporuči tento obchod ostatním. -
- Rychlost, špičková komunikace, umí poradit. Nakupoval jsem již 3x a vše bez problémů. Určitě doporučuji.
Rychlost, profesionalita a vysoká kvalita.
Všem doporučuji. -
zboží přišlo s obalem poškozeným a řidič mi nedovolil jej rozbalit třeba nebylo poškozené,tak jsem to poslal zpět a zatím nic nikdo se neozval takze MINUS
Reakce obchodu Zeman-servis
Vážený pane Bulo, telefon který jste uvedl je úplně na jinou osobu, na email jste nereagoval. Zboží Vám rozbalit přepravní firma nedovolí. V případě zájmu se nám prosím ozvěte na tel: 603355516. Z naší strany bylo vše v pořádku, objednávka byla špatně vyplněna.
- Doporučuji tento kvalitní eshop.
- Bezproblémový průběh celé objednávky.
S nákupem jsme spokojeni. Komunikace perfektní: odeslání zboží obchod odložil na mé požádání, doručeno bylo tak, jak jsme se s obchodem domluvili. Pokud v budoucnu budeme mít potřebu nákupu sortimentu tohoto obchodu, určitě využijeme tento obchod.
- Ochota, poradí při výběru zboží. Naprostá spokojenost.
Jen a jen doporučuji. Kvalitní eshop!
- našel jsem ho na internetu a vyhovoval mi
zkušenost s nákupem dobrá, doporučuji i druhým
- nevím
- 10 dní po objednání nevím jaký je stav objednávky
nekomunikují-nespolehlivý
Reakce obchodu Zeman-servis
Dobrý den. Reagujeme na Vaší stížnost. Zálohovou fakturu jsme Vám posílali ihned ten den emailem. Vše jsme Vám poslali znovu a věříme, že již vše bude v pořádku. Zboží je skladem ihned k dodání. S pozdravem Zeman.
- v reklamě jsou zavádějící informace - obrázky
Předražení o 100%, klamný obrázek na internetovém obchodu - přesněji rudl měl mít nafukovací kola podle obrázku, skutečnost plastové bez dušé. V makru za 950 Kč, u Zemana za 1600Kč.
nebudu reklamovat ale ani příště nakupovat. -
Obchod vřele doporučuji.
- Široká nabídka zboží.
- Přehlendý e-shop.
- Bezproblémová fakturace.
Skvělá spolupráce.
- Solidní jednání, ochota a rychlost vyřízení objednávky.
- nemá
doporučuji