- Velmi dobrá komunikace.
- Zajímavý sortiment.
- Dobré ceny.
- Rychlá dodávka.
DOPORUČUJI. Vše OK.
- rychlost
- komunikace pro plynulou logistiku
- nešlo v zásilkovně kartou, ale možná je o to levnější zboží
- rychlost,cena zbozi,dostupnost
- poplatek za osobni odber a prirazka 4% za platbu kartou i kdyz na to eshop upozornuje v roce 2022 mi moc nejde do hlavy nicmene mi nezbyvalo nez to tolerovat
rychlost nejlepší ceny
Rychlé dodání
- Cena a rychlost
- Nevím
Ocota ,rychlost i cena mohu doporučit
Rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky. Vstřícný přístup při doplňujích požadavků.
- Rychlé a férové jednání
- Rychlé jednání, pestrý sortiment
- rychlost dodaní
Super !
Velice rychlé jednání, vše v pořádku.
- I když uvádí, že mají zboží skladem, tak ho nemají.
- Po dlouhých 21 dnech zavolá pán, že dodají zboží, ale za vyšší cenu.
- Dělají si asi levnou reklamu s cenou a zbožím skladem na vyhledávačích internetu. Můžou manipulovat dlouhou dobu s Vaší hotovostí.
Dne 1.4.2022 jsem objednal na internetovém shopu Železářství Šroubek I.V.L.s.r.o. kompresor MAKITA DMP 181Z a ihned uhradil , který měli SKLADEM. Když nebyla dlouho žádná reakce z obchodu, tak jsem po týdnu 8.4.2022 volal do shopu, kde se mi představil majitel a bylo mi sděleno, že ví o mé objednávce a že ve skladu MAKITA měli inventůru, zboží mají u MAKITY uhrazeno a mají ho obdržet do týdne a že tento kompresor následně mi bude okamžitě zaslán za objednanou cenu. Stejně jsem tomu nerozuměl , protože měli uvedeno při mé objednávce , že je skladem. Až po dlouhé době to jest 22.4.2022 mi volal jiný pán, že mi dodají kompresor za vyšší cenu. Jelikož po další komunikaci nechtěli dodat zboží za objednanou cenu, tak jsem objednávku zrušil a žádal o vrácení Kč. Nedal bych v hodnocení ani půl hvězdičky, protože to zlepšuje průměr, který si nezaslouží po mé zkušenosti.
- Velmi rychlé a vstřícné jednání .
- DOPORUČUJI
Všechno v pořádku
- ceny,rychlost dodání a dobrá komunikace z opchodem
- Komunikace se zákazníkem
- Zboží psané jako skladem nebylo
- Reklamovaný dárek stříbrné sluneční brýle Makita jsou ve skutečnosti nějaké téměř dětské bílé brýle
- dobra cena
- dostupnost prodejny v blízkosti
- dobry vyber zboží
- zboží bylo vybaleno z originálního baleni prodavači před mim příchodem a už ho nezvládly dat do původní krabice což mi značně zkazilo radost z nove věci
- sms o tom ze je zboží připravené k výdeji přišla 30m před zavírací dobou
Rychlé a bez jakýchkoliv problémů. Ve výdejně ochota a vstřícnost.
- Profesionální přístup, ochota, rychlost
nic