Ty nejlepší zkušenosti mohu doporučit
Milé a rychlé jednání, dobrá cena za výrobek.
- Ochota, rychlost vyřízení objednávky
Reakce obchodu Železářství TUMA
Děkujeme Vám za recenzi a jsme rádi za Váš nákup. Těšíme se na Vaší další návštěvu! Tým Železářství TUMA.
- Rychlé doručení do 24h
- Žádná
Reakce obchodu Železářství TUMA
- Velmi rychlé vyřízení, děkujeme.
Reakce obchodu Železářství TUMA
- Nedostatečný návod k obsluze! Na úkor těm přiblblým bezpečnostním prvkům. Ten koncový spínač na koši,to je terno.
- velmi dobrá komunikace
- Vše v pořádku
Reakce obchodu Železářství TUMA
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- rychlost doručení
- komunikace
- rychlost dodání
Myslím si, že úplně na pohodu ;)
Reakce obchodu Železářství TUMA
Velmi rychlé a vstřícné jednání
Reakce obchodu Železářství TUMA
Skvělá komunikace takže mohu jen jen chválit
Reakce obchodu Železářství TUMA
- Rychlé dodání a přívětivé ceny
- Žádné
- Rychlost doručení
- Profesionální, prozákaznický přístup
Reakce obchodu Železářství TUMA
Skvělé ceny, výběr, i komunikace s obchodem, Objednával jsem několikrát, vždy odesláno ihned.
Ochotný a příjemný personál