Přihlásit se a přidat recenzi
  • 100 %

• Skvělá komunikace
    • Rychlost dodání
    • Kvalitně zabalený balík
    • Žádná
    • Lidé si pletou tenhle název obchodu s jinými podvodníky a to potom člověka může klamat

Bachovy esence pro mou dceru bleskově dorazily a já můžu jen doporučit komunikaci s paní,kde mě přesvědčila,ze opravdu podvodníci nejsou. Lidé si obchůdek pletou s jiným obchodem,kde bohužel naletěli podvodníkům. Balíček dorazil hned do dvou dnů(kvalitně zabalen proti rozbití lahvičky) a já příště objednám znovu. Děkuji za obchod s Vámi. :)

• Nepošlou peníze ani zboží

Rozhodně nedoporučuji! Jsou to podvodníci!

!Pozor!
    Dobrý den. Prosím o pozorné vkládání recenzí! Dochází tu k záměně dvou e-shopu.Nemáme nic společného s e-shopem www.ZDRAVYESHOP.cz
    Ten náš se jmenuje velice podobně a to www.ZDRAVY-ESHOP.cz Vkládáte recenze na nesprávný profil.
    Jsou to velice podobné názvy eshopu, rozdíl je pouze v pomlčce mezi slovy. Děkujeme za důkladné prověření a stražení negativních recenzí.
    Nemáme s neprofesionálním chováním zdravyeshop.cz nic společného. Dokonce ani nenabízíme a neprodáváme stejné produkty.Děkujeme

• žádná
    • všechno špatně, celkem komunikují, ale vše jen plané sliby a zboží nikde

Tři měsíce a zboží nikde. Peníze tojo, to si vezmou.
    Nenakupovat zde!!!

!Pozor!

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• 10 %

• Jedná se o falešný eshop

Jedná se o podvodníky,podejte trestní oznámení na policii, ja ho dnes podala. Zabere vám to hodinu času (stačí se dostavit na nejbližší policejní stanici v místě bydliště a policie s vámi vše sepise).
    Čím více lidí se ozve,tím vyšší trest pro podvodníky.

• Je to zloděj

Nakoupeno, pak same vymluvy, ze je problem se zasilkovnou. Objednavku jsem zrusila a zase se vymlouva na problem s odeslanim penez.
    Poslala jsem to na Čoiku a podám trestní oznameni. Kdyz nas bude vic, tak to policie bude resit.

• Žádná
    • Výhoda je ze přijdete o peníze.
    • Podvodny e-shop
    • Vymysli si a zboží neodeslal

Velice nespolehlivý e-shop. Po objednávce chtějí ihned zaplatit a zboží nikdy neodeslal. Urgence na zaslání čísla pro sledování zásilky, nikdy neposlal jen výmluvy.
    Důrazně nedoporučuji. Je to podvodník.

!Pozor!

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Výmluvy

Tento obchod je velmi nespolehlivý. Po zaplacení mi více jak týden nepřišlo potvrzení o odeslání. Z obchodu mě přitom ihned po objednání urgovali, ať zaplatím, že mohou hned odesílat. Zásilka však nikdynebyla odeslána, neustálé výmluvy na špatné služby zásilkovny. Nikdy jsem ale neobdržela trackovací číslo zásilky a nemohla tak dané info ověřit. Nakonec mi bylo řečeno, že se zásilka ztratila, druhý den se údajně našla, že ji pošlou znovu. Po sérii výmluv jsem požadovala dobropis, ale peníze zpět stále nemám.