,,, vše v pořádku a vcelku i brzy doručeno
- Na zboží stále čekám. Kromě potvrzení o přijaté platbě mne obchod nekontaktoval. Doufám, že se zboží dočkám.
Reakce obchodu Zdravotní doplňky
Dobrý den
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Rádi bychom uvedli na pravou míru informace ohledně vaší objednávky.
Vaše zboží bylo objednáno na zakázku dne 8. 3. 2025 s dodací lhůtou 1–2 týdny, kterou jsme řádně dodrželi. Dodání je naplánováno na dnešní den, tedy v rámci slíbeného termínu.
Chápeme, že čekání může být nepříjemné, nicméně u zakázkových produktů je delší doba dodání běžná a byla uvedena již při objednávce. V případě jakýchkoli dalších dotazů jsme vám k dispozici.
Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den
Tým ZdravotniDoplnky.com -
- Vše v pořádku rychlost
- vše OK
- Kvalita
Číslování obuvi mi přijde trochu odlišné od našeho, botky jsou tak o cca jedno číslo menší, jinak ale velmi pohodlné.
Rychlé dodání zboží je na vás spolehnutí, děkuji.
- Objednávka i dodání zboží probehlo bez problému
- Žádná
Spolehlivý obchod.
- Rychlé a nekomplikovane, vč. Doručení
- Žádné
Oceňuji rychlost doručení i poradenství shopu i mimo oficiální úřední hodiny. Perfektně zabalené.
rychlé a slušné jednání, brzké dodání
- Výborná komunikace,spolehlivost
Doručeno přesně na čas, zboží kvalitní. Velikost bohužel neseděla, ale okamžitá odpověď na možnost vrácení, kód na vrácení zdarma. Naprosto perfektní servis.
Byla to má první objednávka.
- Zboží je supr, velice vstřícné jednaní i tel domluvou, rychlé doručení
- Boty jsou pohodlne
Super komunikace. Rychlé dodání.
- Potřebovala jsem vyměnit velikost, velice se mi líbil přístup obchodu a pružnost řešením mého problému navíc tato výměna je bezplatná.
- Boty splnily mé očekávání, jsou pohodlné.
- Při předchozí objednávce jsem vracela část zboží ve 14denní lhůtě a bohužel jsem musela urgovat vrácení peněz, ani po 14 dnech od vrácení zboží mi nebyly vráceny peníze na účet, i když obchod avizoval ve svém e-mailu o doručení vráceného zboží. Po urgenci mi byly peníze obratem zaslány na účet.
Reakce obchodu Zdravotní doplňky
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, pokud vzniklo nedorozumění ohledně vrácení platby.
Rádi bychom upřesnili, že peníze jsme vrátili v řádném termínu, tedy v den splatnosti, a to okamžitým převodem. Vaše urgence neměla vliv na rychlost zpracování platby, protože jsme ji již odeslali v rámci standardního procesu.
Zakládáme si na férovém přístupu ke všem zákazníkům a dodržujeme zákonné lhůty pro vrácení plateb. Pokud byste měla jakékoli další otázky či požadavky, neváhejte se na nás obrátit – rádi Vám vyjdeme vstříc.
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den
Tým zdravotnidoplnky.com -
- Vše v nejlepším pořádku.
- rychlost
- ceny