- Potvrzení objednávky za týden.
- Vytvoření objednávky i když zboží nemají skladem a je vyprodané.
Jedinečná nabídka bezkonkurenčního úvěru v ČR.
50 000, - Kč do 25 000 000, - Kč. Řešíme - poukázky, úvěry, konsolidace, odpuštění dluhů, exekuce - finance pro podnikání, bydlení, rekonstrukce, platby pohledávek. Stojíte za rychlé a snadné řešení finanční situace od soukromé osoby s okamžitým vykonáním do 7 pracovních hodin v kanceláři. Zaručujeme důvěrnost, solidní vyjednávání, 100% řešení s jasnými podmínkami pro klienty starší 18 let: zaměstnanci, důchodci, studenti, matky na MD, dpp, nechte nám své starosti vyřešíme vám na adrese: [email protected]. -
- výběr
- rychlost
dostupnost a příjemna obsluha
Velká ochota od prodejce všem vřele doporucuji!
objednala jsem si dodani do Zasilkovny a prislo mi oznameni, ze mi to poslou postou. Na moji vyhradu, ze jsme si objednala dodani do Zasilkovny zadna reakce, tak jsem objednavku zrusila.
- rychlé jednání
SOUKROMÉ PENÍZE PRO VAŠE POTŘEBY?
Nejsem banka ani finanční společnost, jsem přímý investor, pohybuje se v rozmezí 50 000 až 60 000 000, takže peníze, které nabízím, jsou přímo ode mě, což také závisí na možnostech a rychlosti, s jakou lze potřebné finance zastihnete: [email protected]. -
- Rychlé jednání, vstřícný přístup
- Neposiela na SK
přesto že bylo psáno zboží skladem tak ho neměli,přesto se mi snažili pomoci.
- Zásadně nedoporučuji, po týdnu žádná informace o objednávce.........
Tovar som nedostala do dnes nemám dobré skúsenosti
Dlouhé dodací lhůty
Oceňuji profesionální přístup pracovníků obchodu.
Reakce obchodu Vaše-zdraví.cz
děkujeme za Vaši kladnou recenzi.
www.vaše-zdravi.cz -
Jen skvělé zkušenosti, jsem dlouholetý zákazník.
- Objednáno v neděli, zaplaceno v neděli, očekával jsem doručení v úterý. Teprve ve čtvrtek byla zásilka předána dopravci a dopravce poslal zásilku ba expediční depo v pátek. Tímto tempem budu rád, když Zadilka dorazí do dalšího úterý. V dnešní době mi nepřijde standartní posílat zásilku, která je skladem přes týden.
Reakce obchodu Vaše-zdraví.cz
omlouváme se, ale v úterý ráno jsme zásilku předali do PPL parcel shopu. Zpožděné doručení je tedy způsobeno dopravní společností. Roli v tomto mohl sehrát i středeční státní svátek 28.9.2022 -
6 dni po platbe a zadna reakce
Dostala jsem jiné zboží, než to co jsem objednala
Reakce obchodu Vaše-zdraví.cz
nejedná se o jiné zboží, ale inovovaný výrobek téhož výrobce. Původní se bohužel již nevyrábí. Bylo nabídnuto vrácení zboží a vrácení zaplacené částky nebo možnost vyzkoušení nového výrobku.
V případě nespokojenosti s kvalitou nového výrobku po vyzkoušení, bylo nabídnuta možnost vrácení zboží i peněz.
www.vase-zdravi.cz -
- vše v pořádku