Rychlé dodání jsem absolutně spokojená
- Bylo mi doručeno jiné zboží něž jsem si objednal. Na obrázku na internetových stránkách byl obrázek u produktu (konkrétně šejkru) změněn hned po pár dnech po objednání.
spolehlivost
Na webových stránkách uvádějí zboží skladem, po 4 dnech informují, že není skladem.
- Dlouhá dodací doba no...
Ten pocit když se na co těšíš, těšíš , až se prestaneš těšit :D
Ale po x x dní se dočkáš.. Uff. -
- Dlouhá dodací lhůta.
Super obchod. Super zboží.
- Rychlost dodání a zaslání správného zboží hned napoprvé
První zkušenost = spokojenost :-)
- Rychlost, kvalita
Oceňuji rychlost a dobrou komunikaci
- Nabízejí zboží skladem, ale nemají ho
- Velmi dlouhá dodací doba
Jestli mě něco opravdu štve, tak jsou to eshopy, které nabízejí zboží skladem a skladem ho vůbec nemají. Objednala sem si zboží a po více jak týdnu mi přišel email s omluvou, že se zboží zdrželo na prodclení a že teprve čekají,až jim dorazí a pak mi jo teprve odešlou. Na zboží jsem tedy čekala asi 14dní. Nakonec zboží dorazilo na výdejní místo v pořádku.
mírně delší dodací lhůta ale jinak vše v pořádku
- Ochota,komunikace super
Dlouhá doba dodání.
Rychle a bez problému
- Příjemné prostředí a prodejce
- Přišel mi jen mail o přijetí platby a od té doby, dva týdny žádná reakce. Snad dostanu peníze zpět.
2x dotaz na zbozi z objednavky, jednou pres e-mail a podruhe primo na jejich strance a presto vubec zadna reakce ani odpoved!!!!!
Nevim zda uz zaplacene zbozi vubec nekdy uvidim. -
- Nereagují na emaily
- Nemohu se dovolat
- Dlouhá dodací doba
Dříve bylo vše rychlé, bezproblémové a za lepší ceny. U posledních objednávek musím obchod urgovat, jak to s objednávkou vypadá. Čekací doba je dlouhá a neodpovídají na maily/telefonáty .
- Paní na centrále byla neuvěřitelně ochotná a milá, jen díky ní jsem objednávku nakonec dostala.
- Na pobočce v Říčanech neuvěřitelný zmatek. Měla jsem dvě objednávky, u každé byly potíže s doručením, platbou, nalezením produktu.
- Dlouhá doba doručení, kdybych se po objednávce nezačala shánět, nemám ji.