- zatím nevím
- zatím nevím
Zatím mě zajímala jenom kniha, asi bych doporučila ostatním tyto stránky. Neměla jsem moc času na prohlížení Vašich stránek, ale první dojem dobrý.
- Dobrá nabídka zboží
- Dlouhé dodací lhůty
- Od objednávky 7.2 2013 zboží nedoručeno
- Bylo by vhodné zákazníka informovat o odeslání
- objednaného zboží mailem či telefonicky,na váš uvedený telefon není možno se dovolat
Rád bych nakupoval v tomto obchodě, ale na dlouhé dodací lhůty nejsem zvyklý, například od MedPharmy či Walmarku mám objednané zboží doma druhý maximálně třetí den
Zatím jsem zboží neobdržel
Ano
Protože máte výběr jiného zboží -
- nemusím nikam jezdit
- Byl to první nákup,nemohu posoudit
Vybírala jsem nechemické výrobky,bývají stejně účinné jako chemické.
- Je to krásný obchod s krásnými, zdravými věcmi.
- Nemá
Doporučuji všem, kteří chtějí něco udělat pro své zdraví a pro matičku přírodu :-)))
- nevím
- nikdy už u nich nic nechci
Objednala jsem si zboží, které nutně potřebuji a přidala k objednávce i zboží, které můžu koupit kdekoli bez poštovného. Přišlo mi jen to druhé a to co potřebuji není. Žádné upozornění, mejl, telefon nic. Samozřejmě bych si nekupovala s poštovným něco co si můžu koupit všude. Každý jen trochu slušný obchod se dotáže zda tedy objednávku chci nekompletní a nebo ji chci zrušit. Zboží nemají, mít nebudou,ale stahovat ho z nabídky prý taky ne. Tak k čemu to je?
Reakce obchodu Zdraví-Léčiva.cz
Vážená zákaznice. Pokud došlo k nějakému pochybení, je ten nejmenší problém nás kontaktovat a jako v vždy, by byla reklamace vyřízená ke spokojenosti zákazníka. V množství zásilek může dojít k chybě. Samozřejmě také máte možnost zboží do 14 dnů bez udání důvodu vrátit. Pokud se zde jednalo o naši chybu, bylo by vám vráceno i poštovné, což v těchto případech děláme, i když to není naše povinnost. Dodatečně se omlouvám za problém, ale nebyl jsem o něm informován.
provozovatel -
- Rychlost vyřízení objednávky,dodávka.
- Nemá
Dporučuji,není problém
- rychlost
- neznám
spolehlivost
- velmi kratke dodaci lhuty
- o zadnych nevim
dobry,kvalitni
- Cena zboží byla příliš nízká asi 120,-Kc,jiný obchod mi za tu samou cenu zaslal zboží bez problému.Vím že zde už ojednávat nebudu.
Reakce obchodu Zdraví-Léčiva.cz
Děkuji za připomínku. Distribuce zboží v sobě nese náklady i na naší straně. Někdo zboží musí zabalit, balíci materiál také není zadarmo, platba dopravci, náklady na energie, atd. Musíme také hledět na ekonomiku provozu a věřte, že víme proč máme toto omezení nastaveno, ač se může zdát pro zákazníka zvláštní, má své opodstatnění.
provozovatel -
- Neplatim postovne
- přehled nabídky
nekomplikovaný a přehledný výběr
doporučuji ostatním
Zboží není zběžně k mání -
- Nulová komunikace
Běžte raději jinam
- velmi přehledné a pro mě tudíž rychlé
- nevím ožádných
doporučila bych je určitě ostatním
jsem spokojená :)
- Bylo by dobré si zboží vyzvednout někde v obchodě.
- Nemožnost výběru typu platby - preferuji platbu přes účet.
- Cenově přijatelné
- rychlé vyřízení objednávky
- informace o dodávce
- zatím nevím o žádné
doporučuji ve všech směrech
- výborná komunikace
- žádné
- Objednávka byla přijata, ale po třech dnech přišlo automatické storno odůvodněné tím, že objednávka nedosáhla stanoveného finančního limitu. O limitu jsem se ale během nákupu nedozvěděl.
Kromě toho, že není minimální finanční limit zřetelně při nákupu uveden, se mě jeví i jako nesmyslný. Platím balné i poštovné tak nevidím důvod, proč by měl obchod na menší objednávce tratit.
Reakce obchodu Zdraví-Léčiva.cz
Dobrý den, informace o limitu nákupu je uvedená v sekci Platba a doprava, přímo na úvodní stránce. Tyto informace by si měl každý nakupující přečíst, na každém e-shopu. http://www.zdravi-leciva.cz/cti/9/platba-a-doprava/
provozovatel