Majitelka je ochotná a po telefonu mi vyhověla s úpravou objednávky a odesláním ještě téhož dne
- Komunikace-info
- žádná
- dlouhá čekací lhůta
Reakce obchodu Zdravá prodejna
Dobrý den, po dohledání Vaší objednávky zjišťuji, že na Vás čeká na pobočce balikovny. S pozdravem Švecová
- zajímavý sortiment
- rychlé doručení
Objednávala jsem si přírodní aroma oleje, keramiku pro kapání aroma oleje a deodorant. Vše bylo pečlivě zabalené a dorazilo celkem rychle. Výrobky kvalitní, jsem spokojená a určitě se zase ráda do obchůdku vrátím.
Rychlá reakce
- Zboží bylo dodavatelem, nebo dopravcem doručeno na nesprávnou adresu a nyní po reklamaci, je dopravováno, tam kam bylo požadováno
- zboží bylo rychle a v pořádku dodáno
- Zboží jsem zaplatil kartou ihned při vytvoření objednávky. V balíku ovšem jedna položka chyběla. Při telefonickém hovoru mi majitelka sdělila, že je to v pořádku, protože položku již neměla. Oznámil jsem jí, že to v pořádku není, protože jsem zaplatil i za nedodanou položku. Peníze mi sice byly vráceny na účet, ale paní majitelka se mi ani neomluvila. Jasně, jsme lidé, všichni děláme chyby, ale měli bychom se k nim stavět čelem.
V tomto obchodě již na základě této negativní zkušenosti nakupovat nebudu.
Reakce obchodu Zdravá prodejna
Pánova reakce mě mrzí. Po telefonu jsem se omluvila za nedodané, bohužel už nebylo skladem. Peníze vráceny obratem.
Po telefonu více udělat nemohu.
Takže pánovi se ještě jednou veřejně omlouvám. -
- Velký výběr zboží
- Bezva obchod. Rychle a přehledně se dá vybrat. Ceny spíše nižší.
Bezva obchod. Rychle a přehledně se dá vybrat. Ceny spíše nižší.
- Zajímavý sortiment
Poněkud zmatečná komunikace
OK
Na eshopu nakupuji opakovaně. Vítám nabídku produktů s přírodním složením. Produkty jsou nabízeny i ve větším balení, než jsem se setkala na jiných eshopech, a to za dobré ceny. Byla bych ráda za rozšíření nabídky značek, co se zabývají výrobou výrobků buď 100% přírodní, nebo s velkým podílem přírodních složek.
- rychlost a spolehlivost
- není
doporučuji, výhodné ceny, rychlé dodání.
Kvalitní výrobky, rozumné ceny.
Na reklamaci byla rychlá odezva a výrobek poslaný znovu. Došlo k vysypání zřejmě během dopravy. -
Vše perfektní.
- Ochota, výborná komunikace a vstřícnost.
rychlé vyřízení i doručení
- v košíku nesmyslně výběr platby (musí být přihlášený nebo potvrzení nějakého okna)
jinak vše proběhlo OK