- Rychlé jednání
- Ochotnost pomoct
- Tablet v super stavu
- Bez problémů
Zkušenost s obchodem je dobrá.
Vše OK a rychlé
- Výborná a rychla komunikace
- Bezkonkurenční ceny
- Výborná komunikace
- Rychlé dodání zboží
- Objednal jsem si, rádio PRUNUS J-908: K tomu jsem dostal druhý rádio zdarma. Jako kompenzaci zato, že mi to přišlo až za 3 měsíce.
- Velké zpoždění kompenzujou tim, že vám něco daji zadarmo. Jako bonus.
Doporučuju.
Reakce obchodu zaslevou.cz
velice nás mrzí Vaše špatná zkušenost s naším eshopem. Eshop nyní prošel personálními změnami a věříme, že vaše další případná objednávka bude v naprostém pořádku. V případě, že Váš problém přetrvává neváhejte nás kontaktovat a vše ihned vyřídíme k Vaší spokojenosti. Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace.
Tým zaslevou.cz -
- snad jen cena úměrná kvalitě
- Nulova komunikace
- zboží dodáno až po 3 týdnech od objednání
Nulová komunikace ze strany obchodu, uvedené tel.číslo nefunkční. Zboží nakonec dodáno, bohužel ale nemohu e-shop doporučit...
- Rychle doručení
- Neexistuje vrácení ve 14 denní lhůtě
- Lžou
- Dluží mi peníze
Objednávka ze 7.12.2023. Zboží dodáno rychle. To je tedy jediné plus. Po rozbalení byly plastové boxy rozbité, vše na baterie nefunkční. Vánoční světla špatný kontakt. Po tel domluvě zasílám ve 14 denní lhůtě jen část věci, plastové boxy mám vyhodit, vrátí mi peníze. Vyplnila jsem jejich reklamační list. Dodržela vše potřebné a od ledna už nikdo nebere telefon ani neodpovídá na email.
Takže posílám poslední email, čekám týden a vyrážím na policii a ČOI.Reakce obchodu zaslevou.cz
- neseriozní obchod
- prodávají netestované zboží z vratek
- telefon nefunkční a na mail nereagují
Zakoupil jsem pár věcí a dodání proběhlo poměrně rychle(cca 4 dni).Došlé věci byly kvalitou jako ty z Aliexpressu jen jsou použité.Od 6.2.2024 se pokouším reklamovat vadnou věc-napsal jsem mail,vyplnil formulář na jejich stránkách,nahrál video s nefunkčním produktem,napsal na FB i zavolal telefonem co je uveden i tady-můžete to otestovat mě se již týden ozývá "volaný účastník není dostupný". Po 14 dnech mám jenom pár vět z FB chatu s příslibem řešení.Nedoporučuji zde nakupovat,prodávají nefunkční věci jako funkční a roční záruka je jen iluzí kterou vás přesvědčují o své solidnosti.
- ponaučení - nikdy víc
- Velmi poškozené zboží
Velké zklamání a vyhozené peníze! Obchod nedoporučuji ani náhodou. Čekala jsem, že zboží nebude perfektní, bude mít jen malé poškození nebo bude chybět jen ta část výrobku, tak jak uvádí na stránkách. Poškození je ale mnohem větší. Rozlámané plasty, chybějící části. Dopravou to způsobeno nebylo, protože pak by byly u výrobku i chybějící kusy plastu. Nechápu, jak si mohou dovolit takové zboží prodávat. Jeden výrobek byl tak poškozen, že hned skončil v odpadu. Jen jeden výrobek ze čtyř odpovídal popisu na webu. Nehodlám ještě vyhazovat peníze za dopravu zboží zpět, ale rozhodně už tu nic kupovat nebudu a to, ani kdyby to nabízeli za pár korun.
- Žádná
- Nekomunikuje
Firma vůbec nekomunikuje, telefon nedostupný, zboží vrácené ve 14 denní lhůtě a vrácení peněz nikde. Kdo má ještě podobný problém ráda bych se zkontaktovala a podala trestní oznámení. Děkuji všem kdo to nenechá jen tak být.
Tým zaslevou.cz -
- zřejmě zapomínají na své závazky...
Buď jsem měl jen několikrát smůlu nebo na mě několikrát z tohoto obchodu zapomněli... Vše začalo objednáním produktu, který bohužel nefungoval tak jak jsem potřeboval. Ve 14 denní lhůtě jsem jej odeslal a požadoval standardní vrácení peněz. Produkt se mi ale nakonec vrátil zpět jako nevyzvednutý. Pan Jan Bulíř mi z obchodu napsal, omluvil se a nechal vygenerovat štítek, abych mohl vrátit zboží znovu bez dalších nákladů na poštovné. Produkt jsem tedy vrátil podruhé, ale od té doby se nic neděje. Ani přes upozornění, že se mi nikdo dále neozval, ani nepřišli peníze zpět, žádná reakce. Dnes je to tedy cca půl roku od objednání produktu a nemám ani produkt, ani peníze. Osobně už bych na ZaSlevou.cz už opravdu nic nekoupil. Naštěstí šlo jen o částku v rámci několika stokorun a určitě kvůli tomu, že mi e-shop stále dluží nepřijdu na mizinu... Ale doporučil bych včem, aby se tomuto e-shopu vyhnuli obloukem. Jsem zvědav, jestli mi budou peníze navráceny aspoň po napsání této recenze, pokud ano, rád tuto recenzi zaktualizuji.
Miroslav K.
UPDATE k 7.12.2023: na vyzvání níže jsem znovu poslal všechny podklady a celou komunikaci a čekám jak se věc vyvine...
UPDATE k 9.12. 2023: došlo k navrácení peněz a omluvě, tak aspoň že takReakce obchodu zaslevou.cz
Dobrý den, bohužel nevíme o jakou reklamaci se jedná a v systému nic tak starého nemáme. Tak jestli Vás mohu poprosit zaslat informace o objednávce a kolega by se Vám ozval a vše s Váma ihned vyřešil. Velice se Vám omlouváme za tuto nepříjemnost.
infirmace zašlete na [email protected]
zaslevou.cz -
- Obědnávku nepřišla celá
- Obědnávku neodpovídala stavu popsaném v obchodu
- Strašně zabaleno
Objednal jsem si v internetovém obchodě židli, zabalené to bylo strašně krabice byla roztrhaná a zmuchlaná, kousky židle koukali z krabice takže byla poškrábaná. Při rozbalení jsem zjistil že v krabici chybí opěradlo k židli, uvnitř bylo všechno mokré a spodek židle byl zrezlý. Po vypsání reklamačního formuláře jsem vybral a zaplatil dopravu přímo v internetovém obchodě ale daný den nikdo nepřijel ani nezavolal. Peníze pořád vrácené nemám. Nedoporučuji.
Celkově jsem spokojen vše je v naprostém pořádku
Velmi dobrá komunikace, rychlé doručení :-)
- Níská cena
- Nevíte co dostanete, místo nabíjecího rádia, jsem dostal rádio bez akumulátora,a když jsem akumulátory koupil , tak je nedobíjelo.
- Rychlé dodání zboží
BOL MI DODÁNY TOVAR V SOLIDNOM STAVE(BEZ ŠRUB),
ALE ZA SUPER CENU.
TAK O TO MI ŠLO,ŠRUB JE VŠADE DOSŤ -
- super rychlé doručení .
Nedoporučuji pořizovat kazetu při přehrávání praská zvuk při vižším volume.