PERFEKTNÍ!! Měla jsem velký strach objednávat živé rostliny přes internet, ale dopadlo to výborně a tento obchod vřele doporučuji. Rostliny perfektně zabalené a ještě v balíku zajištěné bambusovými tyčkami proti pohybu a oproti konkurenčnímu e-shopu byly všechny rostliny krásné, zdravé a vzrostlé ve velkých květináčích. Jsem moc spokojená a určitě doporučuji.
- Kvalitní, silné, zdravé rostliny, perfektně zabalené, doručené další den od odeslání, bez jakéhokov poškození, polamani. Dostatečně zalité "na cestu".
- spatna komunikace. zbozi nedorazilo, nevim na cem jsem.
krásné zdravé rostlinky
Objednavala jsem poprvé, byla jsem mile překvapena jak zboží přišlo zabalené a v pořádku, určitě doporučuji.
- Polovina ze čtyř kusů zakoupených hortenzií byla dosti slabého vzrůstu, podle mého názoru je jejich cena nepřiměřená
Pečlivě ošetřené rostliny před odesláním, zabezpečené proti "úrazu", rychlé doručení.
- Zboží přišlo brzy,pěkně zabalené a teď už jenom,aby krásně magnolie rostla a kvetla.
- Zboží přišlo perfektně zabalené a vpořádku
- Výběr rostlin, které jsou jinde neseženete.
- Dobrá cena
- Dražší poštovné
Doporučuji nákup.
Zásilka přišla brzy a okouzlila mě velikost květin...
Sazenice přišly perfektně bezpečně zabalené, zdravé, dostatečně velké a v krátké dodací lhůtě. Spokojenost
Těžká komunikace. Telefonicky i emailově stále polština.
Stále čekám na zboží, od obchodu žádné vyjádření
- Příznivé ceny za vzrostlé rostliny, dobře zabalené.
- Zajímavý výběr
Doporučuji nákup
Byl to můj první nákup.
- Vybrala jsem si rostlinu, kterou jsem nemohla sehnat.
- Mohla jsem si vybrat ze čtyř vyobrazených rostlin.
- Zboží je sice z Polska, ale nakonec jsme se domluvili na všem.
Kupující se nemusí bát, platí se v českých korunách, doprava není drahá a rostlinu měli perfektně zabalenou.