S nákupem jsem byla spokojena, výborná komunikace, rychlé doručení, bezpečný obal, zdravá rostlina. Můžu jen doporučit, určitě nakoupím znovu.

• Veľmi kvalitná komunikácia s obchodom, expresné vybavenie mojej objednávky. Dodané ruže kvalitne zabalené a tiež sadenice ruží silné, kvalitné.
    • Neviem.

• Rostliny ve skvělé formě. Perfěktně zabalené a popsané

Dobrá komunikace, bleskové dodání zboží, kvalitní rostlina, dobře zabalená, spokojenost, obchod Áronie doporučuji.

Rostliny dorazily dobře zabalené, ve výborném stavu, se silným kořenovým systémem, listová část čerstvá, nezavadlá.

• Komunikace s majitelkou
    • Poradí, doporučí, vysvětlí
    • Rostliny pevné, zdravé, krásné kořenové baly
    • Rychlé jednání

• vstřícnost, spolehlivost, kvalita

• Rychlé dodání
    • Solidní cena

• rychlé odeslání
    • pěkně zabaleno
    • rychlé řešení problému

Vznikl menší problém s dodaným keřem, ale vše bylo ihned a bez problémů vyřešeno a napraveno novým zbožím. Takže mohu určitě doporučit :-)

• Dodané rostliny v perfektním stavu

• rychlé vyřízení a dobrá komunikace

velmi vstřícné jednání a rychlé vyřízení a dodání objednávky

• perfektně zabaleno
    • pěkný zdravý keř

Vždy krásné, vzrostlé rostliny, perfektně ošetřené a zabalené. Na případné dotazy ohledně rostlin přišla okamžitá odpověď

Rostliny a keře byly pečlivě zabaleny, v těchto horkých dnech byl kořenový bal dostatečně vlhký, nic nebylo vysušeno. Je zřejmé, že zasílání rostlin pouze od pondělí do středy má svá obrovská +. Nehrozí, že zůstanou rostliny v depu přes víkend.
    Objednávám zde pravidelně a vždy byla spokojenost.

• Spolehlivost
    • Rychlé dodání
    • Rostliny perfektně zabaleny

Nakoupila jsem zde dvakrát, maximální spokojenost.

Ochota, reakce obchodu na moje všetečné dotazy obratem...

Dlouhodobě perfektni spolupráce. Kvalitní rostliny. Spolehlivý servis.

Celková spokojenost. Zajímavé rostliny.

• Rychlost
    • Kvalitní rostliny
    • Vstřícné jednání

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• Dobrá cena, výběr.
    • Pečlivě zabaleno.
    • Komunikace minimální, objednávku jsem urgoval celý měsíc, vždy jsem musel volat já a domlouvat se, kdy mi zboží dorazí.
    • Z mé objednávky jsem obdržel polovinu, tedy jednu rostlinu, druhá prostě nebyla k mání, přestože jsem obdržel email, že jsou produkty pro mě rezervovány.

Moje pocity z obchodu jsou trochu rozpačité. Jak jsem zmiňoval, ocenil bych aktivitu prodávajícího ohledně upozornění na zpoždění dodávky a ne že já budu muset volat každý týden. Na můj email ohledně prosby o radu s pěstováním jsem odpověď neobdržel vůbec. Prostě se domnívám, že je co zlepšovat.

Reakce obchodu Zahradnictví Arónie

Dobrý den pane Mazači, mrzí mne, že nejste spokojen. V době Vaší objednávky jsme byli na dovolené. Dovolenou jsem avizovala na našich webových stránkách. Také jsem z dovolené posílala zákazníkům emaily, že začínáme pracovat po návratu z dovolené. V době mé dovolené má kolegyně přemístila některé rostliny na jiné místo, a než mi stihla sdělit, kde některé rostliny najdu onemocněla a zůstala doma 14 dnů. Volala jsem Vám a vysvětlila jsem Vám jaký je problém a navrhla, že se pokusím zajistit hortenzii u jiného školkaře. Poptávala jsem ji, ale bohužel se mi ji nepodařilo sehnat. Opět jsem Vám volala jestli budete chtít poslat pouze tu jednu, nebo objednávku stornovat. Chtěl jste ji poslat a já ji tedy poslala okamžitě po naší domluvě. Mrzí mne, že jste musel čekat, ale myslím si, že informován jste byl dostatečně s předstihem . Váš email s prosbou o radu, jsem nečetla, jelikož jsem byla na dovolené, ale mohl jste se mne na to zeptat, když jsme spolu telefonovali, ráda bych Vám poradila. Jana Stupárková