- Obchod má výhodné ceny a někde na hlavní stránce poznámku že je vrekonstrukci( normální člověk nenajde)
- Firma funguje tak že příjde potvzení o nákupu s expedicí do 48 hodin
- Když za tři dny voláte na provozovatele Firmu NAMIR nabýdnou vám tentýž produkt akorát za klasickou průměrnou internetovou cenu - JEDNÁ SE O PODVOD
- Firma funguje tak že příjde potvzení o nákupu s expedicí do 48 hodin
ZAHRADNÍ SEKAČKA CZ A JEJÍ PROVOZOVATEL NAMIR JSOU PODVODNÍCI.
Věc jsem chtěl řešit na místě, ale majitel firmy je arogatní a logickým námitkám se vysmál, zvažuji předání k prošetření Obchodní inspekci. -
- žádné
- Když je eshop mimo provoz, tak by nemělo být možné objednat.
Vyhněte se mu zdaleka.
- žádné
- zboží nabízí za nejlepší cenu a pak chce prodat za víc
nesolidní
Průser!
- rychlost dodani, komunikace
- zadne
Velmi dobra zkusenost, doporucuji
- špatná komunikace,obchod není,ale internetové stránky nadále má,kdybych se neozvala stále čekám
- Rychlost a spolehlivost.
Velkým plusem je rychlost , spolehlivost a korektní jednání.
- e-shop a kamenná prodejna Namir
- nabízené a objednané zboží není skladem i když je označeno skladem, nepříjemný personál, který mi otráveným hlasem sdělil, ať si zboží vyberu na Namiru ... atd..
Nenakupujte zde, ale v Namiru, jsou to stejné firmy. O t r e s n y personal na lince e-hopu, kde pracuje "socialistická znuděná prodavačka", které se nemůžete dovolat a když, tak z ní informace musíte páčit a která si v naposlední řadě neváží zákazníka a proto jsem peníze utratil v jiném obchodu.
- operativnost,
- rychlost,
- zboží bez námahy rovnou do domu;
- obchod jsem objevila na internetu
nakoupila jsem v tomto obchodě, protože nemám čas se tím příliš zaobírat a obchod jsem našla na internetu - podle katalogu jsem vybrala, objednala a zboží bylo v pořádku doručeno;
ostatním doporučuji. -
- výborná komunikace s pracovníky obchodu
- využití PPL
doporučuji
- Informace o tom že zboží bude později rychlá
- Nenabízet zboží, které není možné dodat
- rychlost vyřízení
- nízká cena výrobku
- při nákupu jsem nenarazil na žádné problémy
V tomto obchodě jsem nakupoval sice poprvé, mé zkušenosti jsou však jednoznačně kladné. Mohu doporučit ostatním.
Nekomunikující, nepřehlednost v objednávkách. Při osobní návštěvě nemohli najít objednávku. Neschopnost obchodu navrhnout řešení nebo dohodu.
- komunikace se zákazníkem
- Doporučuji k nákupu, vybraný sortiment zahradní techniky, kvalitní stroje
Doporučuji k nákupu, vybraný sortiment zahradní techniky, kvalitní stroje
- rychlost, spolehlivost, komunikace
- slabší přehlednost shopu
Rychle mi potvvrdili objednávku a sekačku dodali následující den, přesně to očekávám od internetového obchodu.
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Sekačku jsem obdržel s nesprávnou sadou plastových záslepek pro mulčování a boční výhoz.
- Doposu jsem neobdržel náhradu.
- doprava zdarma
- termín dodání nebyl dodržen
slušný obchod doporučuji
- možnost objednání přes internet
- velmi dobré ceny
- první objednávka zatím bez problémů
Nakoupili jsme za velmi dobrou cenu oproti ostatním obchodům, okamžitá reakce ze strny prodávajícího
doporučujeme proto nakupovat v tomto obchodě