Je to dosti velká troufalost mně žádat o hodnocení, když objednané zboží po týdnu ještě nedorazilo. Jednalo se o brusku Gude č. objednávky 81187221.
S pozdravem Jiří DrahoňovskýReakce obchodu Zahrada a nářadí
Dobrý den, pane Drahoňovský, dotazník na hodnocení odesílá přímo server Heuréka, nikoli prodejce. U Vaší zakázky vidím, že zatím není kompletní, náš zákaznický servis vás kontaktoval a odsouhlasil jste si expedici kompletní zakázky ve 47. týdnu.
Předpokládal jsem, že dostanu hotový výrobek, nebyl jsem upozorněn, že musím skládat. Jedna tyč při spoji byla deformována, bylo třeba upravovat, stejně tak při montáži předního čela neseděl otvor v prkně s otvorem čelní kovové vzpěry, musel jsem upravovat. Doufám, že duše vyrobené v Číně vydrží, mám s čínskými dušemi špatné zkušenosti. Zatím nebyla příležitost vozík vyzkoušet v provozu, jinak vypadá dobře.
Dobrý den, děkujeme za nákup a hodnocení. Admin
Nákup objednaného zboží proběhl úspěšně ve všech ohledech.
??
Reakce obchodu Zahrada a nářadí
Dobrý den, děkujeme za nákup v BAŤACZ a vaše hodnocení. Admin
Je to už týden od objednání a ještě se ani neozvali , krom potvrzení objednávky.
Reakce obchodu Zahrada a nářadí
Dobrý den, máte pravdu - plnění se realizovalo se zpožděním - tímto posíláme omluvu. Admin
rychlost a spolehlivost
- rychlost
Dobrý den, děkujeme za nákup a Vaše hodnocení. Admin
objednal jsem si stavební kolečka a byly mi doručeny poškozené, nebyly nové
Reakce obchodu Zahrada a nářadí
Dobrý den, mrzí nás, že nejste spokojen, objednal jste si jedno stavební kolečko, samozřejmě nové bylo, zboží jste převzal a zaplatil, teprve poté jste nám telefonicky nahlásil, že jste našel na korbě škrábanec a nechcete ho. Náš zákaznický servis vám ve všech vašich požadavcích vyhověl, hned následující den vám poslal omluvu, kolečko stáhli zpět a tentýž den vám vrátili na účet celou dobírkovou částku včetně dopravného.
Stavební kolečko bohužel není zboží, které lze zabalit do krabice, používáme jako ochranný obal smršťovací folii, ale stoprocentně vyloučit drobné poškození barvy na povrchu při dopravě neumíme. Stavební kolečko není lékárenská váha - je určené k přepravě stavebních hmot, betonu, malty, suti - a po prvním použití se povrchový lak v korbě tak jako tak odře. Toto obsáhlé vysvětlení píši pro případné čtenáře recenzí, aby bylo zřejmé, že před problémy neuhýbáme, ale konstruktivně řešíme. Admin -
- Perfektní komunikace.
Dobrý den, děkujeme za nákup a hodnocení. Admin
- Rychlé dodání. Zboží v pořádku.
- Doporučuji.
- Žádné
skvělé
Dobrý den, děkujeme za nákup v BAŤACZ - vaše spokojenost nás těší. Admin
Bylo mi doručeno jiné zboží, než které jsem objednala.
Reakce obchodu Zahrada a nářadí
Dobrý den, na záznamu kamery z expedice zřetelně vidím, že odesílané zboží je shodné s objednaným. Pokud byste nám napsala, že jste se zmýlila v objednávce, zcela jistě by s Vámi náš zákaznický servis vyřešil, ovšem mimo tuto zprávu v recenzích heuréka jsme od vás nic neobdrželi. Admin
vždy spokojeni, rychlé vyřízení bez problémů
Dobrý den, děkujeme za nákup v BAŤACZ - vaše spokojenost nás těší. Admin
Pouze potvrzena objednávka a pak už nic. Ocenil bych upozornění, že produkt není, nebo se odeslání zdrží třeba kvůli dovolené atd.
Reakce obchodu Zahrada a nářadí
Dobrý den, děkujeme za nákup a hodnocení. Zkontroloval jsem Váš obchodní případ, zboží bylo již dodáno. Za prodlevu v komunikaci se omlouváme, způsobily ji (jak správně předpokládáte) dovolené našich operátorek zákaznické linky - nyní by již vše mělo opět šlapat, jak se patří. Admin
vždy skvělá spolupráce
Dobrý den, děkujeme za nákup v BAŤACZ - vaše spokojenost nás těší. Admin
- Komunikace a doručení v pořádku
- Zahraní kolečko přišlo orezlé a lehce potlučené a má velkou osmu
- Vše OK, dobré ceny, objednávka rychle vyřízena
První nákup
Dobrý den, děkujeme za nákup v BAŤACZ - vaše spokojenost nás těší. Admin
- Nikam chodit nemusím a vše z domova.
Rychlá komunikace.