- nefunguje
Tento obchod normálně leta fungoval, nyní je však zcela hluchý a nereaguje, bohužel stále nechává možnost vytvořit a zaplatit za objednávky. Osobně jsem objednal zboží, které jsem hned při objednávce zaplatil. Dne 13.2.2023 jsem byl vyrozuměn z mailu www.yescom.cz <[email protected]>
Z obchodu www.yescom.cz jsme přijali požadavek k provedení platby ve výši 307 CZK.
[email protected], že moje objednávka č. O24672byla úspěšně zaplacena. do dnešního dne - 23.2.2024 jsem zboží neobdržel. Urgoval jsem mailem, ale bez výsledku, žádná odpověď. Telefonní číslo z jejich stránek je nedostupné.
Jak postupovat ?
díky za reakci Kohlíček -
- Objednal jsem si zboží, které jsem hned při objednávce zaplatil. Dne 22.12.2023 jsem byl vyrozuměn z mailu - [email protected], že moje objednávka č. 024664 byla úspěšně zaplacena. do dnešního dne - 14.1.2024 jsem zboží neobdržel. Urgoval jsem opakovaně mailem, ale bez výsledku, žádná odpověď. Telefonní číslo z jejich stránek je nedostupné. Odeslání SMS zprávy bylo bez výsledku.
- Můj závěr je tedy jednoznačný - nedůvěryhodná firma, věc budu muset řešit cestou PČR.
Objednavka pres balikovnu mi ani po 2 tydnech nedorazila. Ani jeden z telefonnich kontaktu na YESCOM neni v provozu (ani oficialni telefon, ani telefon uvedeny na fakture). Na e-mail YESCOM vubec nereaguje, po odeslani rychle zpravy jsem nedostal zadne e-mailove potvrzeni (ac jsem e-mail vyplnil spolu se zpravou). Obchod se mi jevi jako SILNE neduveryhodny.
Až po urgování jsem pátý den dostal informaci,že zásilka byla expedována. Je čtvrtý pracovní den po expedici a zboží stále nikde. Rozhodně nedoporučuji, čekám ještě dva dni a poté objednávám jinde.
Nelze se telefonicky spojit!
Zboží zaplaceno, informace o expedováném zboží žádná, reakce na dotazy žádné, pokud neběží dovolená / o tom bývá zákazník informován/ pak je zde vážný nový problém s funkčností obchodu..
Reakce obchodu YEScom
velice se omlouváme za zpoždění dodávky Vašeho zboží.
Yescom -
- firma nereaguje ani na e-maily ani nezvedá telefon.
firma nereaguje ani na e-maily ani nezvedá telefon.
Yescom -
Nedoporučuji!!! Dne 6.6.2023 jse si objednal a zaplatil náhradní náplně do tiskárny EPSON. Do 15.6.2023 firma nic nedodala, nekomunikuje - telefon nedostupný, na mail, který má uvedený na webových stránkách nareaguje.
František HumlReakce obchodu YEScom
velice se omlouváme za komplikace, intenzivně pracujeme ná nápravě.
Yescom -
Již po několikáté super. Spokojenost a počítám s další spolupraci. Rychlé a uspokojivé jednání a doručení.
- Výhodná cena zboží
- Z objednaných 2 ks baterií přišla v zásilce jen jedna.
Obchod na zaslanou reklamaci ani po 3 týdnech vůbec nereagoval, telefon nikdo nebere. Naprosto nepřijatelné chování. S něčím takovým jsem se ještě nesetkal. Nikdy už v tomto obchodě nic nekoupím a varuji i ostatní před tímto šmejdšopem!
Reakce obchodu YEScom
Velice se omlouváme a sjednáme nápravu.
Yescom -
Místo 2 ks akubaterií pro fotoaparát poslali - 1x baterie a 1x čtečka paměťových karet, přiložený doklad je na 2 ks baterií ,telefon nezvedají, na písemné reklamace neodpovídají. Zboží odesláno ihned. Cena dobrá, kvalita - nevím.
Reakce obchodu YEScom
velice nás to mrzí, pracujeme na nápravě.
- Žádné
- Nic nedodáno
- Žádná komunikace, nefunkční email
- Podvodný eshop
- Zlaté staré časy 2019.
- Dříve to fungovalo rychle.
Se uvidí se.
Yescom -
- Byl jsem spokojen s YEScom ČESKÁ Lípa, YEScom Mimoń se objevila a zásilka úhrazená 15.2.2023 nepřišla.
- Žádná komunikace, neinformovanost o dodávce zboží, dodávky z YEScom z ČESKÉ LÍPY byly dodány během 2 až 3 dnů. Tady nevím neníli
- to nějaká podvodná organizace. Nejsem nyní spokojen.
Reakce obchodu YEScom
velice nás mrzí Vaše zkušenost, intenzivně pracujeme na zlepšení.
Yescom -
- Vše proběhlo v pořádku a hlavně velmi rychle
Vše O.K., rychlé odeslání, dobré ceny.
vše o. k.
Po prvotní nedostupnosti zboží na e-shopu došlo k nápravě, zboží bylo v požadovaném množství zasláno.
Vzhledem k cenám dopravců při dodávce doporučuji i možnost osobního vyzvednutí. -
Dorazila mi nekompletní zásilka
- Zboží neměli