• Nové typy zboží rychle k zakoupení.
    • Malé a krátké akce na určité zboží + Málo poboček.

Obchod je oproti jiný internetovým obchodům lépe zpracovaný, avšak má také různé chyby.Zboží, které jsem obdržel byl poničené, avšak kvůli tomu, že bych musel nadále čekat na to, než zboží dorazí zpět do obchodu, tam se posoudí a zašlou zpět, + doprava na vlastní náklady a ještě k tomu bych do té doby venku umrzl, není zrovna nejlepší.

Jediná věc mě trochu uvádí v pochybnosti a to je cena produktu. Arcteryx je obecně nejdražší značka outdoorových produktů. Tento produkt je o hooodně levnější a tím se mi podsouvá myšlenka o pravosti produktu, který jsem zakoupil...

• SLibují samolepky a samolepky nikde :D

• hlavni vyhodou bylo nacteni (aspon pro zakazniky spolecnosti Lyoness) nakupu pres skenovanou Lyoness cashback card, nemusel jsem se osobne dostavit do kamenne prodejny
    • zatim zadne zapory

• Zboží neodpovádalo popisu.

• rychlost, bez dlouhžch front v lékárně
    • žádné

velice kladně

• rychlost, možnost výběru
    • Nepoznám, kde je zboží vyrobeno. Koupila jsem zboží (bundu) české značky, ale pak jsem zjistila, že bylo vyrobeno v Číně. Zboží má vysokou ekologickou stopu. Silně mi to vadí.
    • V kamenném obchodě bych takové zboží nekoupila.

Líbilo se mi, že si mohu vybrat zboží různých značek.
    Z výše uvedených důvodů bych svým známým internetový obchod nedoporučila.

• Prehlednost a skvele ceny. Rychle dodani a dobra komunikace

Vynikajici

• dají se zde občas najít poměrně levné a kvalitní věci.nakupuji zde jen když mě zaujme nějaká akce na zboží
    • mě osobně nevyhovující značky oblečení.a pantofle,které jsem si zde objednala neodpovídaly velikostem,které jsem reálně objednala,ale vracet je nebudu,nevyhovující jsou pouze 1 ze 3 párů

celkem slušný obchod,docela velký výběr,ale mě uplně na 100% nesedí.každý máme jiný vkus,určitě si zde mají nakupující možnost vybrat a posoudit sami

• nespolehlivost

Nevím jestli bych jsi troufl od sud ještě něco objednat. Zboží dorazilo poškozené ( mikina od nějaká červené barvy nebo co to bylo). Zboží sem okamžitě odeslal zpět,jsem zvědav do kdy mi obchod navrátí peníze.

• Velké množství produktů.
    • Obdržel jsem jinou barvu zboží než jsem si objednal => nespolehlivost

Obchod je přehledný, ale nespolehlivý

• Levné ceny ale uvidíme jaká bude kvalita.
    • Platba předem které jsem si nevšiml a hned vyhrožování pokutou.

Zajímavé ceny ale zvláštní chování.

• neměl jsem možnost výhody poznat
    • na webu mají zboží, které posléze nedodají, protože už není skladem)podle webu ano)

nespoléhat se na to co mají podle webu skladem