- Dodali nekompletní objednávku
- Dorazilo pouze ochranné sklo, objednaný tablet nikoliv
- Žádná komunikace
- Žádný zájem o zákazníka
- Škoda přes 5000kč
- Půl hvězdičky je moc, bohužel míň dát nejde
- Nejhorší zkušenost s e-shopem v životě
Objednal jsem z tohoto e-shopu tablet a ochranné sklo, v balení mi dorazilo pouze sklo, tablet NIKDE. Ihned jsem volal na reklamační linku, kde mi bylo řečeno, že jim v zásilkovně vybírají balíčky a že mi budou za tablet vráceny peníze max do týdne. Tablet jsem potřeboval hned na oslavu dcery, takže jsem ještě ten den koupil nový a čekal na vrácení peněz. Po 14dnech jsem volal, a že ještě čekají na uznání, po dalších 14dnech jsem psal e-mail a pořád to stejný, po dalších 14dnech jsem volal znovu a že se mi ozve kolega s reklamačního, neozval se, a po 14dnech jsem psal e-mail kde mi napsali že reklamací zásilkovna zamítla, že jsem měl reklamovat přímo na výdejním místě, i když v reklamačních podmínkách zásilkovna uvádí že na výdejním místě podání reklamací nepřijímají, takže ze strany e-shopu výmysl. Podtrženo sečteno škoda přes 5000kc, žádná komunikace a vyřízení reklamace za více než 60dní, rozhodně nedoporučuji a problém řeším s ČOI.
Nedostatek zboží za reklamní akční cenu.
- Chybí jakýkoliv prozákaznický přístup
Objednal jsem si hodinky a přepravce ztratil zásilku. Na reklamaci obchod reagoval, že je to problém dopravce a oni s tím nic udělat nemohou.
Očekával jsem tedy např. zaslání nové zásilky. Na to jsem dostal odpověď, že bych musel ZNOVU zaplatit poštovné. Mé odstoupení od smlouvy úplně ignorovali.
Po 14 dnech se ke mě zásilka dostala, ale nebylo to zásluhou obchodu ani dopravce.
Žádost o vrácení poštovného byla opět ignorována. -
Po 4 dnech jsem obdržel telefon. Objednal jsem modrý, dostal jsem černý,
Jelikož to bylo pro souseda, mám problém. -
nevím,kde se tam berou ty kladné recenze,ale XM.cz už nikdy
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Objednal jsen zboží skladem. Po víc než týdnu zboží stále nemán.
- Přišel jiný výrobek
- Jiná barva i vůně
- Delší doba dodání
Obchod zaslal jiné zboží. Podruhé už bych tam nenakoupila. Nedoporučuji.
- Neskutečně dlouhá doba doručení.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Sortiment uveden na skladě není
- Ceny jsou vyšší než u srovnatelné konkurence
Objednal jsem skladovou položku i přes vyšší cenu, načež mi bylo s velkou časovou prodlevou sděleno, že produkt již není. Naštěstí u firem, kde nakupuji poprvé neplatím dopředu, takže jsem se vyhnul peripetiím s vratkou. Pro mě uzavřená záležitost, tady už nic a nikdy. Objednal jsem u konkurence za daleko nižší cenu s rychlým dodáním.
- Nulová jistota dodání zboží.
- Obchod nedodržuje vlastní ceny.
Tuto recenzi upravuji na základě komunikace s obchodem. Obchodník toužící jen po kladných recenzích. Po zveřejnění faktů ohledně nákupu následovala omluva s jakousi kompenzací. V podstatě zase jen plané řeči. Obchodník nekomunikuje. Domluva nemožná. Chování potvrzující kvality a slušnost obchodu.
Už nikdy více. Smutné, že za podpory Heureky. Cena není vždy to nejdůležitější. -
Obchod nabízí zboží za nízké ceny poté napíše že cena je vyšší. Z mého pohledu se jedná o klamaní zákazníka
Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.
Obchod zlevňuje zboží a používá to jako reklamu, zlevněné zboží poté zruší z objednávky a dá ho ještě za vyšší cenu než kdekoliv jinde. Opakovaně. Tento obchod nebrat a vyhnout se obloukem.
- Komunikace po e mailu s jejich podporou je docela na nepříjemná zkušenost.
Klamná inzerce, arogantní zprávy typu “jste si dobře vědom menší ceny” no ano pokud tam je napsáno sleva x% tak jsem si vědom že je zboží ve slevě.
Věřím ale že sortiment který je dražší než kde jinde vám určitě rádi ihned odešlou. Dávejte si na ně pozor lidi.
Ještě jako třešničkou na dortu vám příjde e-mail kde vám nabízí 1000kc za vymazání špatné recenze na Heurece, no obrázek si jistě uděláte samy.