- Cross border online shoping je podvodná firma, za ktorou sú občania Rumunska evidovaní v Maďarsku. Kúpil som si od nich prechodnú vetrovku, ktorá mi bola malá. Namiesto vrátenia tovaru som mal podľa ich pokynov tovar nafotiť, aby bolo zreteľné, že sa nejedná o poškodený tovar a tiež , že sa jedná o tovar u nich nakúpený. Obratom mi zaslali mail s odporúčaním, aby som vetrovku podaroval niekomu z rodiny, alebo niekomu, kto je v hmotnej núdzi. Komunikácia mailom však už bola od : Furgelutár.hu ( PACTIC) Cross border online shoping, POBOX5, Komárno.
- Podvodníci a špekulanti
- nikdy viac -
- nedoporučuji
Na první dojem vše v naprostém pořádku. Ochota, jednání atd. Ale poté nezájem, žádná komunikace a když jsem po týdnu volal tak výmluvy a sliby. Nakonec byla objednávka obchodem stornována. Určitě bych neplatil nic předem. Podle mého osobního názoru se jedná o pochybný obchod.
- Super cena
- Rychlost dodání
- Výborná komunikace
- Naprosto šílený obchod, mají tam totální bordel!
- Zboží po 2 týdnech zboží stále nedorazilo!!
- Můj první a také poslední nákup v tomto e-shopu!
Ani 2 týdny nestačily tomuto obchodu na doručení mé objednávky, na zboží stále čekám i přesto, že mi slíbili předchozí den, že hned ten následující bude zboží doručeno. Špatná komunikace, nespolehlivost, rozhodně nedoporučuji!
Objednal jsem a zaplatil kartou, po dvou týdnech zboží stále nemám a jejich telefon je vypnutý.
Super obchod, rychlost, komunikace, vše ok.
Reakce obchodu xCross-shop.cz
Děkujeme za super recenzi. Těšíme se na další nákup.
Výborná komunikace, ochota,vstřícné jednání, výborné ceny.
Reakce obchodu xCross-shop.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení a přejeme hodně najetých kilometrů.
super
Reakce obchodu xCross-shop.cz
Děkujeme a vážíme si Vašeho hodnocení.
- Super domluva nic neni problem sežene vám cokoly na moto Když si nevite rady i poradi co a jak udělat s vašim strojem
- Nic-
Rozhodně doporučuji
Reakce obchodu xCross-shop.cz
Děkujeme za super hodnocení.
- Rychlost, domluva, ochota
Jednání výborné, za 25 hodin jsem měl zboží doma. Do tohoto obchodu se vrátím.
děkujeme za Vaši recenzi. Budeme se těšit na Váš další nákup. -
- Komunikace
- Ceny
- Rychlost dodaní zboží
Děkujeme za Vaší recenzi
Vše v pořádku.
Děkujeme za Vaší recenzi
- Nic!!
- Přišlo něco jiného než melo, už mě to nevyreklamovali !!!
Nechápu jak se něco podobného může v dnešní době dít, zavřít obchod !!
Reakce obchodu xCross-shop.cz
Tato recenze je vymyšlená!!!
- Jednání než jsem odeslal motor na opravu
- Vše, nedoporučuji!!!! Jedná se o podvodníka, kterému jsem poslal motor na opravu a už se nevrátil, jen samé výmluvy, Nakupujte zde nic ani na dobírku ať se nenachyta někdo dalsi
Jednozne podvodník, bude řešit PČR
Reakce obchodu xCross-shop.cz
Tato recenze je vymyšlená!!!!