- -perfektní komunikace
- dobrá komunikace
- -----
- žádné
- Dobra nabidka zbozi
objednané zboží bylo vyexpedováno včas, ale posláno na jinou adresu a pak nastaly problémy neb nebyl nikdo schopen a ochoten udělat cokoliv pro to abych zboží dostala na správně uvedenou adresu. Z toho důvodu bych nedoporučila tento obchod navštívit
Reakce obchodu XBox360konzole.cz
Kupující nestydatě lže! Objednávka byla perfektně bez závad splněna, zboží bylo expedováno. O celém procesu byl kupující informován jak informačními maily, tak sms české pošty o průběhu expedice. Po odeslání kupující sdělila, že je nějaký problém s dodací adresou. Ze strany prodávajícího ji byl sdělen postup jak si může změnit dodací adresu již odeslané zásilky (služba dosílka na jinou adresu). Toto kupující odmítla. Zboží bylo následně vráceno českou poštou prodávajícímu zpět. Z naší strany byla objednávka perfektně a bez závad splněna a zaslána na adresu udanou kupujícím! Je velká chyba, že zde nelze provádět hodnocení kupujících, aby byly ostatní prodejci varováni před takovými induvidui, které nejenže nepřevezmou objednané zboží, ale ještě všude na internetu sprostě pomlouvají.
- Serióznost,spolehlivost
- O žádných nevím
Doporučuji
- super ceny
- zboží skladem
- dobrá komunikace
Specializovaný obchod a z toho vyplývající výhody. (odborná rada, sortiment, skladové položky)
Jsem max. spokojen. -
- informace
- nemá
doporučuji
- Výborná komunikace, rychlost dodání.
skvělý přístup, zboží které jsem objednala nebylo na skladě a prodejce ihned volal a nabídl mi novější a lepší verzi za stejnou cenu. Byl velice ochotný a jsem ráda že jsem si tento obchod vybrala. Děkuji :-)
- Možnost osobního odběru ve Zlíně.
Dobrá komunikace, rychlost, celkově spokojenost.
- skarede stranky xD ale o to tady nejde ze :)
- Levnější hry na konzole
pokrokový
- Zboží bylo skladem
- Žádné
Nákup doporučuji
Vřele doporučuji, objednávka proběhla rychle a bezproblémově. Zboží dorazilo v pořádku.