• nic
    • nejsou schopni udržovat aktuálnost nabídky na webu, do teď je na stránkách zboží vystaveno, že je do 24 hodin k odeslání, ale zboží prý už nemají

každého věc, tohle je můj názor a nikomu nic necpu. ať si každej dělá jak uzná za vhodný

Reakce obchodu X-Obchod.cz

naopak se sklad aktualizuje okamžitě,proto je i u běžných bankovních převodů poznámka,že než platba dojde,může se již zboží vyprodat,pokud někdo platí online.

Nicméně děkujeme za poznámku,sice bez tlačítka koupit produkt neobjednáte,ale je to špatně zobrazeno,opravíme to.

• Nízká cena
    • Komunikace
    • Nechápu jak mohou poslat použitej klíč
    • psali do 24 h a bylo to za 3 dny...po mé dovolené :) kruté, že?

Tváří se jako profishop, ale je to amatérské. Na Heurece se dočtete od mnoha lidí co jsou nespokojený a řeší s nima problémy. Ty co jsou spokojení asi narazili na provozního shopu když se zrovna nudil a mohl se jim věnovat.

Dobrý den pane Šimůnek,

použitý klíč,či neplatný klíč duplicitní naskladnění,špatně přepsaný kód,to se stává když selže lidský faktor.

Jinak k Vaší recenzi klíč Vám dorazil do 24 hodin,na reklamaci Vám bylo zareagováno do 1 hodiny (dokonce o víkendu neděle) a nový klíč jste obdržel ihned v pondělí ráno (tedy celé vyřízení reklamace i s odesláním nového klíče bylo do 18 hodin vyřízeno) kdyby byl volný klíč na skladě,mohlo to být rychleji v tom pravdu máte. Ke komunikaci nevím co dodat,z naší strany bylo vše pohotové.

Jako "profishop" se rozhodně netváříme,ani nechceme jsme malý obchod,který ale na trhu funguje již řadu let a "profi" ani být nechceme nakonec ani Vy by jste pak neuvítal čekat na reklamaci zakonných 30 dní,že?

Děkujeme za recenzi a pro Váš klid,už 2 měsíce chystáme nový eshop který bude fungovat úplně jiným systémem a všechny nedostatky za posledních pár let co jsme poznali budou ty tam.

• cena
    • rychlost

kupoval jsem online klíč , u jiných obchodů dorazí do pár minut , tady jsem musel čekat přes 24hodin a byl mi odeslán až po opakovaném upozornění , že jsem jej zatím nedostal

Reakce obchodu X-Obchod.cz

u produktů je doba doručení jasně uvedena a klíč byl v pořádku doručen do 24 hodin.

Objednal jsem virtuálně hru, klíč měl dorazit do 24 hodin. To se nestalo. Ačkoli v jiných obchodech je klíč zaslán okamžitě. následující den od objednávky jsem volal do eshopu 6x ani jednou jsem se nedovolal. Až následně přišel klíč do emailu. Neměl bych problém s pozdní dodávkou klíče i když se jednalo o dárek, ale velice mě naštvalo to, že mi nikdo nebyl schopný dát vědět že klíč dorazí později, přitom někdo musel sedět fyzicky u pc a klíč mi zaslat.

Dobrý den pane Jonáš,

uznáváme naše zpoždění a omlouváme se.Problém je právě v tom že nikdo fyzicky u pc nesedí není to potřeba,vše funguje automaticky,systém si sám naskladní klíč od dodavatele,nicméně jste nám dal podnět pro pár změn na vylepšení. Děkujeme.

• rozumné ceny
    • nedodržel slibovanou lhůtu pro dodání
    • nedodal validní klíč
    • nekomunikuje

nedodrželi deklarovanou dodací dobu 24 hodin od zaplacení (použita online platba 21.12. 16:44 u které píší okamžitý převod, klíče dodány až 22.12. 20:51). Dodaný klíč odmítá xbox jako nevalidní. Dva pokusy o kontakt obchodu, jeden 26.12. přes kontaktní formulář, druhý 28.12. přes email. Oba bez odpovědi (sice by se to dalo vysvětlit probíhajícími svátky, ale bylo i několik pracovních dní a na webu žádná informace o dovolených nebyla)
    Obchod jsem si vybral na základě pozitivního hodnocení na heurece, kde mají "prestižní" certifikát ověřeno zákazníky, ale průběh nákupu i vypovídací hodnota toho certifikátu jsou pro mě spíš zklamáním.

Dobrý den pane Hampl,

zpráva z 26.12 k nám nedorazila email z 28.12 byl nalezen ve spamu, nevalidní kód byl jen špatně přepsán, originál Vám již byl odeslán.

• nepřehlednost návodu na aktivaci obdrženého zboží

Reakce obchodu X-Obchod.cz

děkujeme a těšíme se na Váš další nákup. O uvedeném problému víme a už se nápravě pracuje.

• Recenze byla odstraněna z důvodu vulgárního obsahu.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost zákazníka.

Nenakupovat ! Nejsem vůbec spokojen.

Reakce obchodu X-Obchod.cz

A můžeme vědět co jste kupoval? A s čím přesně nejste spokojen?