- na tomto obchode sa mi páčilo že tie cenz niesu až tak nehorázne .
- poslali mi už použitý klúč a nechceli si priznať chybu .
tento obchod by som doporučil aj ostatným no treba si dávať pozor na to čo pošlú lebo niekedy sa može stat že pošlú už požitý klúč .
Dobrý den
bohužel nevím kdo jste jelikož jste se nepodepsal,klíče normálně reklamujeme bez problémů některé ihned jiné do pár prac. dnů pokud nám zákazník dodá potřebné podklady. Ale to tady už dávno zmiňují ověření zákazníci. Takže je pouze na Vás zda dodáte to co je potřeba,nebo ne. -
Objednal jsem virtuálně hru, klíč měl dorazit do 24 hodin. To se nestalo. Ačkoli v jiných obchodech je klíč zaslán okamžitě. následující den od objednávky jsem volal do eshopu 6x ani jednou jsem se nedovolal. Až následně přišel klíč do emailu. Neměl bych problém s pozdní dodávkou klíče i když se jednalo o dárek, ale velice mě naštvalo to, že mi nikdo nebyl schopný dát vědět že klíč dorazí později, přitom někdo musel sedět fyzicky u pc a klíč mi zaslat.
Dobrý den pane Jonáš,
uznáváme naše zpoždění a omlouváme se.Problém je právě v tom že nikdo fyzicky u pc nesedí není to potřeba,vše funguje automaticky,systém si sám naskladní klíč od dodavatele,nicméně jste nám dal podnět pro pár změn na vylepšení. Děkujeme. -
- vyborne ceny oproti Steamu (skoro polovicni)
- ta objednavka neni realizovana uplne "online" - klic dorazil az za nekolik hodin, coz neni uplne fajn pokud X lidi na ten klic ceka...
Bez ohledu na to co je nekde skryto v podminkach eshopu by bylo fajn u nakupu CD klice uvest ze klic muze dorazit i v radu hodin (coz vzhledem k cene je OK, ale bylo by fajn s tim predem pocitat), lide nakupujici na Steamu jsou zvykli ze je vse ihned v radu maximalne minut - obchod by si usetril telefonaty od cekajicich zakazniku...
Reakce obchodu X-Obchod.cz
na stránce produktu je myslím dostatečně velkým písmem uvedeno za jak dlouho je klíč doručován od zaplacení,čímž se rozumí až přijmeme peníze.Bohužel není v naší moci lidi donutit aby četli víc než jen cenu a tlačítko koupit. -
- Velký výběr, přehlednost, komunikativnost, ochota pomoci s případným problémem, rychlost a profesionalita.
- Žádné.
- Levný prodej Steam klíčů. Rychlost a spolehlivost.
Perfektní volba.
- Zajímavé ceny.
- ---
Bezproblémový nákup,doporučuji.
- široký výběr, dobré ceny a ochota při komunikaci.
- žádné
Dobré ceny, hru Minecraft jsem nakupovala pro vnoučky. Přestože nejsem zdatná v ovládání PC, podařilo se mi s pomocí kontakt.pracovníka obchodu hru nainstalovat. Tímto mu děkuji za trpělivost. Kluci jsou nadšení a já jsem spokojená. Obchod doporučuji ostatním, protože nejsou všichni ochotni ztrácet čas se zákazníky, že.
Už plánuji další nákup. -
- rychlost, cena, komunikace
- žádné
nízké ceny, rychlé dodání, spolehlivost, skladová dostupnost. doporučuji
- Elektronicke licence, rychlou platbu kartou a tim padem okamzite doruceni
- Mala propagace na internetu a ve vyhledavacich (google atd.) - narazil jsem na tento obchod az takrka nahodou
Nebojte se platit predem (i kartou) pri koupi el.licence - prijde jiz ten den 10 minut
- tak přednostně - český obchod(na rozdíl od jiných)
- velmi dobré ceny (kupován CD klíč ke hře)
- rychlost doručení
Vse probehlo v poradku.
- rozhodně přehlednost
- komunikace obchodu
- nečekal jsem že zboží k orginu bude klíč výhodou však je že si hru mohu kdykoli stáhnout
- že není můj :)
- příznivé ceny
- možnost mít hru téměř ihned po zakoupení bez nutnosti chodit do obchodu
- dodání klíče cca do hodiny od zaplacení kartou
- s instalací jsem neměla problém, ale myslím, že pro někoho kdo s hrami nemá moc zkušeností může být poněkud matoucí, že samotný klíč nestačí a je nutno si hru nainstalovat přes aplikaci (v tomto případě origin) podrobnější návod jak na originu postupovat ale chybí. Nemyslím že je to vyloženě chyba ale počítačově nezdatní by to asi ocenili "step by step" a né jen "zde si hru zaregistrujte".
Dobrý levný obchod rychlé dodání
- rozumné ceny
- nedodržel slibovanou lhůtu pro dodání
- nedodal validní klíč
- nekomunikuje
nedodrželi deklarovanou dodací dobu 24 hodin od zaplacení (použita online platba 21.12. 16:44 u které píší okamžitý převod, klíče dodány až 22.12. 20:51). Dodaný klíč odmítá xbox jako nevalidní. Dva pokusy o kontakt obchodu, jeden 26.12. přes kontaktní formulář, druhý 28.12. přes email. Oba bez odpovědi (sice by se to dalo vysvětlit probíhajícími svátky, ale bylo i několik pracovních dní a na webu žádná informace o dovolených nebyla)
Obchod jsem si vybral na základě pozitivního hodnocení na heurece, kde mají "prestižní" certifikát ověřeno zákazníky, ale průběh nákupu i vypovídací hodnota toho certifikátu jsou pro mě spíš zklamáním.Reakce obchodu X-Obchod.cz
Dobrý den pane Hampl,
zpráva z 26.12 k nám nedorazila email z 28.12 byl nalezen ve spamu, nevalidní kód byl jen špatně přepsán, originál Vám již byl odeslán. -
- Nízká cena produktů a žádné poštovné
Kvalita za nízkou cenu. A hlavně nemusím nakoupit za několik set kč, abych to měl bez poštovného.
- Výběr
- Komunikace obchodu
Maximální spokojenost, doručen funkční kód ke hře, vše v pořádku, všem doporučuji
- -rychlost dodani
- -vyrizeni problemu/reklamace
- -cd klice obcas spatne opisou, takze prijde nefunkcni, ale staci napsat mail. Kody jsou psane takovym pismem ze se splete kazdy. A nekdy je taky problem ve steamu/originu/...
- -
Uz nekolikata hra odtud, vzdycky se vsechno do 2-3 dnu vyresilo, takze spokojenost.
- tovar je do 24h
- cez vikend by mohli castejsie kontrolovat ci su nove objednavky, musel som po 24h urgovat
nenakupovat cez vikend , zbytocne cakate dlhsie
Reakce obchodu X-Obchod.cz
omlouváme se, transakce přes Paypal u neověřených zákazníků opravdu automatizované nejsou. Zvolte příště jiný typ online platby a nebude problém ani o víkendu. Děkujeme a těšíme se na Váš další nákup. -
- Rychlé dodání zboží.
- Nezjistil jsem.
Dobrý obchod.
Reakce obchodu X-Obchod.cz
děkujeme a těšíme se na Váš další nákup.