Přihlásit se a přidat recenzi

• Zboží za dobré ceny
    • Výborná komunikace obchodu
    • Rychlost dodání

• ani jsem nevěděla, že takový obchod existuje. Vnučka si přála Nerds a zde mají velký výběr,ceny přijatelné a doprava taky.

super obchod, kladný přístup na každého zákazníka.

• Promtna reakcia

• Veľký výber zahraničních sladkostí
    • Rozumné ceny
    • Rýchle doručenie

• Sehr schnelle Bearbeitung und Auslieferung.

Bei neuen Shops wo man noch nie bestellt hat ist man ja eher immer skeptisch. Ich für meinen Teil habe explizit nach amerikanischen Lebensmitteln gesucht, und bin hier fündig geworden. Nach Vergleich mit anderen Anbietern habe ich festgestellt, das Verfügbarkeit und Preise der Waren billiger sind. Das Angebot ist zwar deutlich kleiner, aber das was ich haben wollte gibt es hier. Die Bestellung erfolgte an einem Sonntagabend. Bestellung, Abwicklung und Bezahlvorgang waren sehr verständlich und schnell erledigt. Versand ist per DHL oder Hermes mit den üblichen Versandkosten möglich. Bereits 1 Stunde später erhielt ich die Trackingnummer für die fertig verpackte Bestellung. Wow!! Die Ware traf dann 3 Tage später bei mir ein. Alles super verpackt und ohne Dellen. Klare Kaufempfehlung. Ich werde hier sehr gerne wieder bestellen.

• Rychlost doručení, vstřícnost, ochota , prostě super!

• Komunikace
    • Rychlost dodani
    • Ceny
    • Nic

• Ultra rychlý obchod i přes víkend. To jsem koukala.

Rychlé, přátelské jednání.
    Výborné vše, co jsem koupila.

• Nízké ceny.
    • Zajímavý sortiment
    • "Podivná pachuť plastu?
    • Celkem omezený sortiment.

Objednávka přišla v pořádku, pěkně zabalená. Cena byla pro mě velmi výhodná tak jsem koupě nelitoval. Bohužel mám pár výtek. Při pití z plechovky Red Bullu kterou jsem si koupil jsem ucítil nepřirozenou pachuť plastu, která byla také na jiných nápojích. Ale jinak jsem s nákupem více než spokojen.

• Zajímavá nabídka
    • Cena za dopravu
    • Balení
    • Prodávají skoro prošlé zboží

Odesláno skoro hned, zabaleno tak pečlivě, že jsem to ještě nikde neviděl, ale všechno to kazí fakt, že skoro všechny nápoje v plechovkách neměly v době dodání ani měsíc do spotřeby. Některé dokonce jen cca 14 dní. Jasně, že se to pak den ze dne nezkazí, i když chuť už teď nemusí být 100%, ale kdyby tato informace byla uvedena u zboží, nic bych si neobjednal.

Reakce obchodu WoWi STORE

Dobrý den, děkujeme za názor. Ty plechovky, které zde zmiňujete jsou prodávané jako akční, za odpovídající sníženou cenu a s označením "nízká spotřeba". Každopádně Vám jako omluvu za nedorozumění ke kterému došlo, pošleme jako dárek zmíněné plechovky ještě jednou. Snad bude chuť lepší ;) Hezký slunný den, WoWi

• Dobře zabalené
    • Dobré ceny

• Musím říci hned jak jsem zboží objednala druhý den bylo nachystané a ready na odjezd na zásilkovnu

Rychlé doručení, levné ceny a dobrá kvalita

• Rychlé doručení
    • Bohužel mi místo Coca coly Orange vanilka dorazila obyčejná Coca cola vanilla

Reakce obchodu WoWi STORE

Dobrý den, omlouváme se za záměnu zboží. Samozřejmě chybu napravíme a naše náklady posíláme správnou Colu s dárečkem ;) Vaše WoWi.

vše v pořádku

• ceny
    • přehlednost
    • rychlost

Obchod doporučuji

• velký výběr a dárek :)