Přihlásit se a přidat recenzi

• nemám co vytknout

Naprosto v pořádku, doporučuji

• nepřesné informace ohledně jízdních kol
    • velmi špatná komunikace
    • vyšší ceny oproti jinde

Uvádějí: kola jsou předseřízená a připravená k jízdě. Po mé objednávce přijde odpověď že si kolo před jízdou musím nechat seřídit v servisu. Z toho důvodu jsem objednávku zrušila a objednala jinde výhodněji. I přes mé zrušení objednávky mi třetí den přišla zpráva že kolo právě odeslali!
    Tento obchod nedoporučuji.

Reakce obchodu WORKER.cz

Vážená zákaznice,

jízdní kola objednaná prostřednictvím eshopu jsou celkově předsložena a předpřipravena k jízdě - stačí pouze několik jednoduchých úkonů (dotažení pedálů, utažení řídítek, upnutí předního kola) a můžete se vydat na cesty. Na požádání zákazníka naši technici kolo složí a odešlou kompletně sestavené. Pouze je v těchto případech potřeba počítat s tím, že kolo nedorazí v původním obalu. Řídíme se přáním zákazníka a děláme vše pro maximální spokojenost s našimi službami a Vašimi nákupy.

tým inSPORTline

• Měli zboží na skladě

• Výhodu spatřuji ve výborné komunikaci a vstřícnosti, která se jen tak nevidí !!!
    • Zboží které jsem koupil mělo sloužit pro komerční využití. Bylo tak i nabízeno a prodáváno. Bohužel od samého začátku se vše rozpadalo a nefungovalo. Sám technik řekl že to je šmejd.

Nekoupil bych si již zde vůbec nic právě z důvodu velice špatné zkušenosti se zbožím, které jsem zakoupil. Místo aby zboží vydělávalo, prodělal jsem s ním pár tisíc. Je to bohužel největší šmejd který jsem v životě koupil.

Jednání a komunikace s firmou byla ale jen ta nejlepší !!

Reakce obchodu WORKER.cz

Vážený zákazníku,

všechny naše nabízené a prodávané produkty prochází přísnou výstupní kontrolou kvality, pokud nejste s výběrem produktu či jeho kvalitou spokojen, rádi Vám zakoupený produkt zdarma vyměníme nebo vrátíme peníze. Jsme spolehlivý a profesionální obchod a vycházíme vstříc individuálním požadavkům zákazníka.

tým inSPORTline

• dobré ceny a výběr
    • -

dobrý eshop, dobrý výběr zboží

Nakupovala jsem poprvé a na poslední chvíli. Zboží dorazilo bleskovou rychlostí a vše v naprostém pořádku. Určitě se budu vracet.

• rychlost
    • žádné

ušetří čas

• přehlednost obchodu

vše ok

• kvalita
    • nevím

doporučuji, výborná komunikace, rychlost dodání, přehledný výběr

• přehlednost nabídky, rychlost dodání
    • zatím o žádných nevím

dobrá služba

• dobrý výběr dobrá cena, rychlé dodání zboží

doporučuji ostatním zákazníkům viz výše popsáno

• velká nabídka, rychlost dodání
    • žádné jsem neobjevila

perfektní, bez problémů, zboží dorazilo naprosto v pořádku a až překvapivě rychle!

Nevidím žádná negativa co se obchodu týče, vše proběhlo bez problémů. Rozhodně bych ale upozornila budoucí zákazníky co nakupují brusle Worker (rostoucí), aby k číslovaní přičetli cca 2cm, protože velikosti neodpovídají.

spokojenost

• rychlý nákup
    • nic

doporučuji

• Bylo prasklé plastové stupátko na koloběžce. Ihned jsem reklamoval a byl mi okamžitě zaslán nový náhradní díl. Nechtěl jsem koloběžku vracet a vyměnil jsem si sám.

Ochotné a rychlé vyřízení drobné reklamace

• požadované zboží bylo nejlevnější
    • možnost bezplatného osobního odběru na prodejně
    • rychlost dodání

• Možnost osobního vyzvednutí zboží.

• přehledné stránky, rychlost dodávky

jako velice profesionální

• Přehlednoost
    • nevim

Nakupovala jsem zde již dvakrát a vždy zboží dorazilo v pořádku a bylo kvalitní