- Super jednani
Stul je paradni
Perfektní, rychlé vyřízení objednávky. Při dotazu okamžitá reakce odpovědného zástupce společnosti. Kvalitní, krásny nábytek.
Ochotné jednání a rychlé dodaní, kvalitní, krásný stůl
- Stůl máme doma 4. den po objednání.
- Vypadá velmi dobře.
Zatím se rozhoduji s koupí, jednání vstřícné, profesionální.
Obchod komunikoval bezvadně, zboží bylo rychle doručené a odpovídá fotkám na internetu. Stolek byl perfektně zabalený.
- Skvělá komunikace
- Vstřícné jednání
Rychlost dodání od objednání a špičková kvalita objednaného stolu. Děkuji.
- kvalitní produkty, rychlé dodání
Dobrá komunikace - rychlé jednání
- ochota, flexibilita, vstřícnost, milí majitelé, vše skvělé
- Komunikace s obchodem
- Rychlé doručení - zboží bylo skladem
- nádherný kus nábytku
- rychlé doručení
- krásně zabaleno
- snadná montáž
- příjemná cena
Opravdu stůl, který je okrasou naší kuchyňoobývačky. Každá návštěva ho obdivuje. Do týdne nám ho poslali, smontování bylo za pět minut. Krásný kousek domova, moc děkuji a všem doporučuji.
PS. Stůl rozhodně není žádné pírko, a tak doporučuji při přebírání balíku být alespoň ve dvou s velkýma bicákama :D -
- Naprosto nevšední a nadstandardní přístup k zákazníkovi. Kvůli dlouhému časovému odstupu mezi dnem, kdy jsme si nechali zaslat vzorník a datem naší objednávky nám byl doručen stolek v jiném barevném odstínu, než byl ve vzorníku. V té dlouhé době, kdy jsme se rozhodovali, zda stolek objednat a který to bude, došlo u výrobce k úpravě barvení povrchu stolku. Přesto nám vyšli velice ochotně vstříc a stůl upravili podle původního vzorníku. Stolek sami odvezli zpět do výroby, upravili a opět zaslali v původním, námi vybraném odstínu a bez dalších nákladů na dopravu nebo cokoliv jiného. I později byli velice ochotní poradit a pomoct.
- Super výrobek
- rychlé reagování na specifické požadavky, maximální vstřícnost
Velice vstřícné jednání, snaha vyjít vstříc i při požadavku atypických rozměrů, rychlé vyřízení, komunikace velmi přátelská. DOPORUČUJI !!!
- Výborná komunikace, krásný stůl a lavice
- výborná komunikace, kvalitní produkt
- pokud je zboží skladem, rychlost dodávky
Příjemná komunikace, ochota, nabízené možnosti řešení (potřebovali jsme jinou délku), komunikace jak telefonicky tak e-mailem rychlá, průběžné informace o stavu objednávky, velmi doporučuji.
- Rychlá komunikace
- Krásné zboží