Přihlásit se a přidat recenzi

zajímavé zboží, i když poměrně drahé

Velmi doporučuji, ochotně a rychle vyřízená objednávka. Příjemné jednání s majitelkou obchodu.

• speciální a kvalitní příze
    • málo prodejen :(

• Krásné a zajímavé zboží
    • česká výroba
    • poněkud potíž s odpovídáním na e-maily

Nákup proběhl bez problémů a doporučuji.
    Odeslání po převodu bylo velmi rychlé. Potěšil i drobný dáreček.
    Majitelka ale evidentně má dost práce, takže neodpověděla na e-mail, který jsem jí zkoušela psát ještě před objednáním, nereagovala ani na e-mail, který jsem psala v průběhu objednávky. Nešlo ale o nic extra důležitého.
    Pokud objednáte v pátek, počítejte s tím, že objednávka bude zpracována v pondělí.

• ocenila bych odkazy na návody, ale není podmínkou

• nabízel to, co jsem nemohla sehnat jinde, ale jak se ukázalo bylo to mylný dojem
    • podivná komunikace, kdy se vás po pár dnech zeptají, zda si opravdu toto zboží přejete odeslat, že pokud ne, vznikne jim mnoho práce navíc...

Objednala jsem si na sjednanou zakázku 2 ks zboží, které jsem kvůli většímu rozměru nemohla jinde sehnat, přišly mi ovšem 4 ks polovičních rozměrů, úplně jiné barvy(platba předem)cena nejméně dvojnásobná oproti konkurenci...nepřipadá mi, že by chybovali, což bych jinak tolerovala, ale takto nedoporučuji!

• unikatni sortiment, vynikajici pristup, skvela komunikace a do puntiku dotazena sluzba

mily, vstricny, osobni pristup, znaji svoje produkty, dokazou poradit, zbozi poslali hodinu, dve po objednani, proste parada! :)

• Velky vyber

• ČESKÝ VÝROBEK
    • o žádných nevím

zajímavý materiál,a hlavně podpora českých podnikatelů.

• jedinecny produkt
    • o ziadnych neviem

ludsky, profesionalny pristup, doporucem nakup kazdemu

Reakce obchodu WIXX

Pěkný den, děkujeme za milou recenzi, moc si jí vážíme a zároveň je pro nás velkým závazkem :o) Příjemný den Markéta Weinigerová www.wixx.cz