shop se tvářil, že je položka skladem, ale nebyla.
- Zboží mělo být skladem, ale přesto nedodáno,
Reakce obchodu WiFi Shop
Dobrý den, mrzí nás Vaše zkušenost s nákupem zboží na WiFiShop.cz, nicméně produkt jsme neuváděli jako skladem, ale jako dostupný na objednávku do několika dní. Bohužel vzhledem k současné situaci na trhu ho dodavatel již nebyl schopen dodat. Děkujeme za pochopení a věříme, že příští nákup již proběhne zcela bez problémů.
- Zveřejněno , že je na skladě ale nebylo.
- rychlá komunikace
- zdánlivě dobrá cena zboží
- na www stránkách uvádí ceny zboží, které po objednání mění dle potřeby
- jednání pracovníků při pokusu o osobní převzetí
Objednal jsem zboží s tím, že jsem obchod vybral dle jeho dostupnosti pro osobní odběr a ceny. Potvrzení objednávky s cenou stejnou jako na www stránkách přišlo obratem, dokonce mne kontaktoval pracovník obchodu, že zboží nemají skladem a bude k odběru až za 2 dny, což mi nevadilo.
Problém nastal až při osobním odběru, kdy pracovník obchodního oddělení nejdříve dlouze něco hledal na počítači, následně řekl, že zboží naskladnili za vyšší cenu, než byla v objednávce a bude proto o několik desítek korun dražší. Protože byla cena stále dobrá a nechtěl jsem podstupovat nákup v dalším obchodě souhlasil jsem. Následně ale pracovník znovu něco kutil v počítači a prohlásil, že cena byla bez daně, a že zboží bude o cca 1/3 dražší než při obchodem potvrzené závazné objednávce, to vše při evidentním nezájmu ostatních pracovníků, kteří si spolu povídali. Takové jednání je velmi nesolidní, pokud obchod udělal chybu v ocenění produktů na svých stránkách, měl za ni nést odpovědnost a dodat zboží za cenu, kterou inzeruje. -
Tváří se, že zboží je skladem, ale po objednání napíšou že není. Stav v systému ovšem nadále tvrdí dostupnost.
- Pomalost vyrizeni.
- Platba provedena kartou-tedy okamzite. Overeni zaplaceni udajne obdrzeli az druhy den . I tak jim expedice trvala dalsi 2dny. Dohromady tedy tyden. Objednano v pondeli v 11. Zbozi doruceno v patek. Ostuda.
Na eshopu mají dodací lhůtu "2 dny" a když jsem po týdnu volal, bylo mi řečeno, že zboží od dodavatele již mělo dvakrát dorazit a pořád nedorazilo a že tedy možná že za další dva týdny dorazí... dodací lhůta je lživá, 2 dny rozhodně není 2 měsíce.
- Nulová komunikace. Žádná reakce na několik emailu několika osobám,nic...
- 14 dni prič a zboží jeste nemam.
- Nevím.
- Komunikace a ochota.
Objednával jsem si zboží, které mělo doplněnou informaci "dodávka do dvou dnů po objednání zboží", ale zboží nebolo doručeno (obchodem odesláno) v týdenní lhůtě. Též na vrácení finanční částky čekám skoro týden!
- Výrobek, ač jej lze objednat, nelze dodat.
- běžný obchod
- nabízí zboží, o kterém tvrdí že je skladem, případně k dodání do 3 dnů. Po zaplacení není schopen (ochoten?) zboží dodat.
Nedoporučuji. Neplatit předem a u dobírek dávat termín, do kdy je objednávka platná.
- Psal, ze ma zbozi skladem a nebyla to pravda.
- tovar bol zindexovany vyhladavacom google
- zobrazenie skladovych zasob a dodacej doby je chabe
automat, ziadne udanie dodacej doby v online prehlade objednavky, zatial ziadna odozva na storno a nakolko to bolo na dobierku a nic sa nezmeni zasielku neprevezmem
- Požadoval jsem návod jak se má čidlo připojit k měřící jednotce a dosud jsem jej nedostal (několik týdnů). Pokud jej obratem nedostanu, obrátím se na Českou obchodní inspekci.
Objednal jsem dva kusy, které mají pracovat dohromady a doposud se mi nepodařilo je propojit. Ve 21. století naprosto neomluvitelné fungování.
- siroky sortiment
- dlouha dodaci doba, zadna komunikace ze strany obchodu, kdy bude zbozi dodano
nedoporucuji
- Přehlednost a široký sortiment v dané oblasti.
- Síťový kabel CAT5 kterého jsem si objednal
- nějakých 130 metrů byl na 8 místech poškozený (černý vnější plášť).Jde o kabel pro venkovní montáž a proto hrozí zatékání vody do pláště a pozdější přerušení spojení...K poškození došlo pravděpodobně pracovníkem e-shopu při převíjení z většího balení.
- nedodržení lhůt uvedených v nabídce
- Zatím vždy bez problému
Ceny OK, Dostupnost OK,
Doporučení - Ano. -
- Dodací doba, komunikace se zákazníkem.