kvalitní výrobky, slušná cena, rychlé dodání zboží
- Skvělá komunikace
- Zatím zkouším první. Po jiných gelech jsem měla šupinatou, suchou pokožku. Po tomto gelu je to zatím dobré. Bývám hodně opálená tak potřebuji hydrataci. Uvítala bych i tělové mléko.
Zatím jsem vyzkoušela jen 1 sprchový gel a jsem spokojená
Bleskový obchod, gely nádherně voní
- Výborná komunikace, rychlé vyřízení a odeslání.
Skvělé zboží, dobré složení. Úžasně voni. Vstřícnost obchodu, milá komunikace.
Rychlé vyřízení objednávky
Vše proběhlo v naprostém pořádku.Bohužel mi nešlo zaplatit on-line a hned po poslání emailu mi byly zaslány další informace a musím jen pochválit rychlost odpovědi.
Za mě super -
Velice rychlé jednání,doporucuji
Velká spokojenost
Rychlé vyřízení objednávky
Na výrobcích chybí návod na používání . Není možnost výběru doručení přímo do zásilkovny.
Kvalitní nabídka.
S objednaným produktem jsem naprosto spokojená.
Doporučuji. -
- Velice kvalitní produkty
- Nádherné vůně sprchových gelů
- Sprchové gely dokonale hydratují
- Po sprchových gelech nemám vyrážku ani atopický ekzém
- Beauty Drink skvěle chutná a vidím po něm výsledky
- Nakupují zde pravidelně
WETYZO mají skvělé produkty a neustále nějaké přidávají. Komunikace s nimi je vždy bezchybná. Sprchové gely jsou tak krásné, že jsem hned 5 objednala jako vánoční dárky pro celou mou rodinu. Určitě zde budu objednávat i nadále.
skvela komunikace, rychle doručení, super produkt, jsem moc spokojena
Milý personál, který pomůže pokud něco nevíte, a po 5ti dnech co mam wetyzo doma si pořád nemůžu pomoct k neustálé chuti, jít očuchávat gely a pít drink.
- rychlé jednání
- super rychlé odeslání
- vše absolutně v pořádku a doporučuji
Příjemné rychlé jednání, super produkty, jak sprchové gely, které krásně voní, tak beauty drink což je must have.
- rychlé bezproblémové dodání
- vstřícná komunikace a porazení ohledně produktu
S obchodem mám dobrou zkušenost. Zboží je kvalitní, odeslané velmi rychle a při jakémkoliv dotazu je velmi rychle a srozumitelně odpovězeno. Hodnotím velmi kladně