• Klamání zákazníka

Na webu informují že mají zboží skladem a ihned odesílají, ale to neodpovídá realitě. Následně pak jen lžou a nejsou ochotni vrátit platbu za nedodané zboži.

Reakce obchodu WebGolf.cz

Dobrý den, pane Kudr,

velice mě mrzí tato nepříjemnost, bohužel se čekalo na některou z položek. Kolegové objednávku stornovali a částka je vrácena zpět. Prosím přijměte naší omluvu a budeme rádi pokud budeme moci další objednávku expedovat již obratem.

Přejeme hezký den,
    Jan Charvát za WebGolf.cz

• Dostatek zboží, rozumné ceny
    • Není to poprvé, kdy na zboží čekám nekonečně dlouho

Jen slibují. Až po několika urgencích poslali laskavě platební údaje a pak po několika urgencích teprve zboží, které doposud ještě nedorazilo. A mělo dle slibů dorazit nejpozději dnes. Rozhodně nedoporučuji. Objednáno 25.9. do dnešního dne 6.10. ani zboží ani peníze!

Komunikace tohoto obchodu je velmi špatná. Na emaily skoro nereagují a telefonem jsem se s nimi také nedokázala spojit.

Tak špatnou zkušenost s eshopem jsem ještě neměl. Zboží jsem si objednal a zaplatil 15.9.2022 - vše uváděli skladem. 27.9.2022 jsem psal email kdy zboží doručí. Dostal jsem odpověď, že ještě tento den objednávku posílají.
    30.9.2022 píši další email, že zboží stále nedošlo. Žádná odpověď !!! Zkouším tedy volat, ale celý den nikdo telefon nezvedá ani nevolají zpět na několik zmeškaných hovorů. Sláva ke konci dne jsem se dovolal a bylo mi řečeno, že objednávka již by měla být expedována a že mi to prověří a zavolají. Čekám dva dny a žádný telefon. Tak po dvou dnech opět volám a bylo mi opět řečeno, že objednávka by měla být již expedována a že mi to prověří a zavolají. Opět uběhly dva dny a žádný telefonát. Je 4.10.2022 a zboží, které bylo kladem, nemám. Tak mi nezbývá než objednávku zrušit a upozornit na tuto zkušenost potenciální další zákazníky tohoto eshopu.

Obchod inzeroval zboží, které nebyl schopný dodat. Po řadě urgencí z mé strany a jejich slibů, že zboží přijde, jsme se dohodli na zrušení objednávky a navrácení peněz. Obchod má mé peníze na svém účtu už víc než dva měsíce a zatím se mi nic nevrátilo.

Zakázka k okamžitému odběru byla okamžitě zaplacena a po týdnu lhaní předána přepravci.

Budu velmi stručná, náhradní zboží jsem obdržela po téměř 3 měsících urgencí, mailech a telefonování. Jelikož jsem měla dárkový poukaz, tak jsem nemohla objednávku zrušit a musela si tedy vybrat jiné zboží, které také nebylo a nakonec tedy jen z nabídky, co mají na obchodě:-( Smutné je, že za celou dobu mě obchod nekontaktoval sám a ani když jsem je kontaktovala já, tak jim to nepřišlo "hloupé".

• v případě nákupu na prodejně cena
    • málo zboží skladem

I když se na eshopu tváří, že mají zboží skladem, zpravidla to není pravda. Již poněkolikáté se mi stalo, že jsem objednal a nedočkal se. V případě nákupu na prodejně není problém, ale nákup přes eshop nedoporučuji. Po stornu poslední objednávky jsem na vrácení peněz čekal asi dva měsíce.

• Žádné informace o dodání ,0 komunikace

přes 2 měsíce nebyla doručena zakázka

• Myslím, že obchod Webgolf disponuje bohužel jen nevýhodami....je velice nespolehlivý, dle mého názoru až diletantsky.
    • Pro představu - na konci měsíce května jsem objednal elektrický golf.vozík s nabídnutou slevou a doteď (je konec září) ho stále nemám. Absolvoval jsem kvůli této objednávce minimálně desatero telefonických hovorů, což je až za hranicí trapnosti. Vše však marně.
    • Upřímně se divím, že obchod ještě žije a funguje.

Vše řečeno

Nabízí zboží, které nemá skladem. První objednávku míčků s potiskem jsem zrušil po 3 týdnech. Na druhou čekám...

• Přehledný eshop

Položka, která měla být na "skladě" a k doručení druhý den, na skladě vlastně vubec nikdy nebyla. Tzv. se objednávala až po zaplacení...
    Po telefonických slibech, že už se balí a dorazí co nejdříve, se nic takového nestalo. Min. 5x voláno a ověřováno, kde je, a pořád to samé, je připravena na skladě a k expedici...bohužel nic takového nebyla pravda.
    Po omluvách ze strany obchodu, možná bude po 10 dnech a to kdo ví jestli....tak uvidíme.

Obchod nekomunikuje, objednávka ze strany obchodu není stále expedována. Na případné dotazy odpovídá pouze robot

Ačkoliv na webu bylo zboží skladem do dnešního dne bez informace o možnosti převzetí - po 7 dnech. Komunikace žádná, omluva také ne

Zboží ani po týdnu nebylo dodáno! Do telefonu jen slibují!

Po telefonické urgenci objednávky mi byla přislíbena reakce co se stalo. Bohužel ani po 24 hodinách od urgence nemám vůbec žádnou zpětnou vazbu. Moje předchozí objednávka byla vyřízena během tří dnů a nyní ani po devíti dnech nevím kdy a jestli vůbec zboží dorazí.

• Zboží objednáno 5.9. že bude expedováno do 24 hodin ?12.9.zatím nepřišlo

zboží jsem platila převodem, nebylo mi doručeno, prý bylo skladem