- Rychlost, dobrá cena
- neznám
Doporučuji.
Škoda, že návod na užívání produktu musí člověk hledat na internetu. Měl by být součástí balení, plus nějaké info o produktu.
Reakce obchodu zdravime.cz
Dobrý den. Děkujeme za Váš nakup v našem e-shopu. Veroniko prosím Váš ještě jednou pořádné se podívat do krabice ve které bylo doručená objednávka. Osobně balil jsem Vaší objednávku, v krabici mělo být sirup 500 ml., 1 balení kayenského pepře a leták s podrobným popisem kúry. Hezký den a krasnou náladu! S pozdravem tým ZdraviMe.
- přehlednost
- dobrá cena
- výborné popisy produktů
- nevím
Přehledný nákup s množstvím informací
Dobré cenyReakce obchodu zdravime.cz
Dobrý den. Vaše recenze nás moc těší - budeme se tak snažit dal ! Hezký den. S pozdravem tým ZdraviMe.
- spolehlivost, profesionalitu, serioznost a velmi kvalitni zbozi.
- zadne
mohu jen doporucit, opravdu vynikajici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V případě nepatrného zpoždění objednávky z důvodu naskladnění jednoho z produktů jsem byla s omluvou včas telefonicky informována.
- dobrá komunikace
hodnocení velmi dobré
- kvalita
Nakupovala jsem poprve a jsem nad míru spokojena.Obchod proběhl rychle, zboží bylo dobře zabalené a nepoškozené,byl přiložen návod v češtině, na dotaz mi bylo okamžitě odpovězeno. Určitě tento obchod použiji znovu.
- Zboží v požadované kvalitě - přesně popsáno v nabídce.
- Drahá doprava - kurýrem by to bylo rychlejší než poštou.
Je blízko naší firmy.
V nabídce přesně popsán mnou vybraný druh oleje - jinde nabízejí palmový, ale není jednodruhový, ale smísený s řepkovým.
Byl to můj první nákup, ale zkušenost je dobrá, doporučuji. -
- cena a dodání poštou a ne PPL
- *****
Doporučuji !
- nikde není zboží k sehnání,ale tento obchod mi ho poslal
moje zkušenosti jsou velice dobré a rozhodně ho doporučuji
- velká nabídka, super zboží
super obchod pro lidi, kteří upřednostňují přírodní kosmetiku, vitamíny a doplňky
- doprava dražší než objednané zboží
doporučuji